Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gelecek Partisi Kütahya Gençlik kolları başkanı oldu

Ahmet Davutoğlu’nun Genel Başkanlığını yaptığı Gelecek Partisi teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Gelecek Partisi Kütahya İl Başkanlığı tarafından, Gençlik Kolları Başkanlığı’na AK Parti Gençlik kolları başkanı Ahmet BATUR’un yönetiminde görev alan Feyyaz KAYA getirildi.

Ahmet Davutoğlu'nun Genel Başkanlığını

Genel merkezinin oluru ile atanan HASKAYA İnşaat sahibi Feyyaz KAYA hafta içinde görevine başlayacak. KAYA mazbatasını Kurucu İl Başkanı Serdar SEVEN’in elinden aldı.

HASKAYA İnşaat sahibi Feyyaz KAYA yaptığı açıklamada,” Genel Merkezimizin onayı, İl Başkanımız Sayın Serdar SEVEN’in takdirleri ile göreve atandık ve bu gün ‘Bismillah’ diyerek çalışmalarımıza başladık. Partimiz için çok yoğun bir döneme giriyoruz. Kütahya’da gençlerin desteğini artırmalıyız. Bunun için bizde teşkilatlanmamızı çok iyi yapmalıyız. İnşallah yönetimimiz ile gerek sosyal gerek siyasi alanlarda gençlerimize faydalı ve güzel çalışmalar yapacağız. Bu millet büyük bir millettir. Bu gençlik geçmişinden aldığı güç ile geleceğini inşa edecektir. Oluşturacağımız yeni yönetim kurulu ile gençliğin bayrağını en üst yerlere çıkaracağız” diye konuştu.

Feyyaz KAYA’nın ataması ile ilgili olarak Gelecek Partisi İl Başkanı Serdar SEVEN, “İl gençlik kolları başkanlığımıza atanan Feyyaz kardeşimize başarılar diliyorum. Kütahya gençliğine örnek bir başkanlık yapmak temennisiyle Rabbim yardımcısı olsun. Partimiz ve Genel Başkanımız gençliğe en çok değeri veren partidir. Biz de gençlerimizden büyük bir güç alıyoruz. Yeni kurulan bir partiyiz. Teşkilatlanma çalışmalarına devam ettiğimiz şu günlerde teşkilatımızın yönetim organlarının önemi bir kat daha artıyor. Bu süreçte gençlik kollarımıza büyük görev düşüyor. Feyyaz KAYA başkanımızın partimizin Kütahya’da şahlanması ve yükselmesi için büyük gayretleri olacaktır” diye konuştu.