“Genç Kristal” ödülü Egeli İletişimcilerin oldu!

Reklamcılık alanındaki en prestijli ödüllerden olan “Kristal Elma” kapsamında verilen “Genç Kristal” ödülüne Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri damga vurdu. Üniversite öğrencilerini reklam sektörü ile tanıştırmayı amaçlayan Genç Kristal ödülünü bu yıl “Aklı Bizde” isimli projeleri ile Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü son sınıf öğrencileri Eylül Esra Tüfekçi ve Merve Çalışkan kazandı.

“Genç Kristal” ödülü Egeli İletişimcilerin oldu!

Öğrencilerinin başarısından ötürü gururlu olduklarını söyleyen EÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Takımcı, “Reklamcılık sektörünün en önemli ödüllerinden olan Kristal Elma ödülleri, bu yıl 33’üncü kez düzenlendi. ‘Genç Kristal’ kategorisine başvuran ve finale kalmaya hak kazanan Reklamcılık Bölümü 4’üncü sınıf öğrencilerimiz Eylül Esra Tüfekçi ve Merve Çalışkan, birincilik ödülüne layık görüldü. Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi olarak akredite bölümlerimizle teorik eğitimin yanında uygulamaya da önem vererek öğrencilerimizi sektöre hazır hale getirmek için çabalıyoruz. Gösterdiğimiz çabanın bu tür yarışmalarda meyvelerini vermesi bizleri hem sevindiriyor hem de gururlandırıyor. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Genç Kristal, Kristal Elma ev sahipliğinde Reklamcılık Vakfı’nın öncülük ettiği, üniversite öğrencilerini hedefleyen bir yaratıcılık yarışması. Sektöre hazırlanmak isteyen üniversiteli gençlerin katılığı yarışma, bu yıl 4’üncü kez düzenlendi.

Yayınlama: 21.12.2021
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.