Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Genç Muhtar Bayram Çenesiz’in bulunduktan sonraki ifadesi ortaya çıktı!

Manisa’ya bağlı Köprübaşı ilçesinden 5 gündür aranan Muhtar Bayram Çenesiz bugün sabah saatlerinde evinde bulunmuştur. Çenesiz’in Jandarma’ya verdiği ifade ortaya çıktı.

Manisa'ya bağlı Köprübaşı ilçesinden

Manisa’nın Köprübaşı ilçesinde 5 gündür aranan 25 yaşındaki muhtar Bayram Çenesiz, bugün sabah saatlerinde evine döndüğü öğrenildi. Jandarma’nın 5 gündür arama çalışması yaptığı, boş arazide aracının ışıkları yanık bir biçimde terk edilmiş halde bulunmasının ardından ailesinin kayıp ihbarı verdiği genç muhtar, bu sabah eve döndükten sonra Jandarma’ya ifade verdi. Muhtar Çenesiz, Jandarma’ya verdiği ifadede birileri tarafından alıkoyulduğunu ancak, kendisini kaçıranların kim odluğunu bilmediğini söyledi. İfadede Bayram Çenesiz, Başıma çuval geçirdiler, 3-4 kişilerdi. Hiçbirini tanımıyordum. Beni bir eve götürüp alıkoydular. Kim olduklarını bilmiyorum. Daha sonra beni aynı yere bıraktılar’ dedi.

MUHTAR ÇENESİZ’İ KİM KAÇIRDI?

Devam eden bir davada şikayetini geri çekmesi için kaçırıldığı düşünülen genç muhtarın vücudunda çeşitli darp izlerine de rastlandı. Genç muhtarın durumunun iyi olduğu öğrenildi.