Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Genel Müdür Yardımcısı Recep Çetintemel: Yola 10 Bölge Müdürlüğü ile Çıktık

%100 yerli sermaye ile kurulup genel merkezi İzmir ilinde olan bir anonim şirket olması ile dikkat çeken GRI Sigorta ile yaptığımız röportaj serimize devam ediyoruz. Bu kez sorularımızı cevaplayan isim, GRI Sigorta Satış, Teknik ve Hasardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Recep Çetintemel oldu.

%100 yerli sermaye ile

Kısa bir süre içinde 1000’in üstünde acente sayısına ulaşmaları ve Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan yeni ürünleri ile sektörde adından söz ettirmeyi başaran GRI Sigorta ile röportajlarımıza devam ediyoruz. Şirketin acentecilik faaliyetlerini, acentelerine verdiği önemi, servis hizmetlerini ve bu alanlardaki hedeflerini GRI Sigorta Satış, Teknik ve Hasardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Recep ÇETİNTEMEL’den dinledik.

GRI Sigorta geçen senenin sonlarında kurulmasına rağmen şimdiden 1000’i aşkın acente sayısına ulaştı. Bu başarıyı neye bağlıyorsunuz?

Satış kanalı vizyonumuzun doğal sonucu.

Birçok sigorta şirketi birkaç bölge müdürlüğü ile hizmete başlarken, biz GRI Sigorta olarak 10 bölge müdürlüğü ile yola çıktık. Bu da sahada olma, acentenin yanında, onunla birlikte olma vizyonumuzu gösteriyor.

İkinci tam faaliyet ayının sonunda 1.000’in üzerinde acente sayısına ulaştık. İlçe ilçe yapılanıyoruz. Ülkenin her bir köşesinde küçük-büyük farkı gözetmeden acente yapılanmamızı sürdürüyoruz. Hedefimiz bu yılın son çeyreğine 2.000 acente ile girmek.

Acente sayımızın hızla artmasındaki bir diğer neden de dağıtım kanalı vizyonumuz.

Satış kanalımız tek: Acente.

Direkt satış dahi yapmıyoruz.

Sosyal medya kanallarınızı ve GRI Sigorta hakkında çıkan son haberleri takip ettiğimizde şirketinizin Tariş gibi kooperatiflerle iş birliği yapan bir yapısı olduğunu görüyoruz. GRI’nin kooperatifler ile ilgili gelecek hedefleri neler?

Kooperatifler ve birliklerle acentelik ilişkilerimizi geliştirmek ve bu yolla gerek kurumun gerek kurum üyelerinin sigorta ihtiyaçlarını karşılamak öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor.

Kooperatifler ve birlikler bağlamında 1990’lı yılların Başak Sigortası benzeri bir yapılanma içerisinde olacağız. Şimdiden Tariş Pamuk Birliği, Tariş Üzüm Birliği ve Fiskobirlik ile birlikte kampanyalar ve projelere imza attık. Diğer birlik ve kooperatiflerle görüşmelerimiz devam ediyor.

Tarım sigortacılığı bizde özel bir konuma sahip. Kuruluş sürecinde verdiğimiz “Tarım sigortaları alanında yeni ürünler geliştirmek” yönündeki sözümüzü şimdiden tuttuk. Daha ilk günden sektöre bugüne kadar verilmemiş bir teminat ile girdik: “Hasat Dostu” ürünümüzü çıkardık.

Gelecek günlerde tarım sigortaları alanında birçok yeni proje ve kampanya geliştirip oluşturacağımız yeni ürünlerle somut olarak sektöre katkı sağlayacağız.

Acente sayınız gibi geniş servis ağınız da dikkat çekiyor. Anlaşmalı servisleriniz konusunda bize neler anlatabilirsiniz?

‘’Hasarını tam ve en hızlı ödeyen sigorta şirketi olmak’’ hasar vizyonumuzdur.

Hasar hizmeti, mesleğin varoluş amacı.

Servis ağımızı hızla genişletiyoruz. Şu an hali hazırda, ülkenin dört bir yanına yayılan 1111 anlaşmalı servisimiz var. Bu sayı her geçen gün artıyor.

Türkiye’nin her yanında servisleri bulunan ve müşterilerinin hayatını kolaylaştıran bir şirket olmak  istiyoruz.