‘Gerçeğin Peşinde’ kayıp çiftçi Vehbi Kayın’ı arıyor!

Manisa’ya bağlı Ahmetli ilçesi Yaraşlı köyünde 1 haftadır kayıp olan Vehbi Kayın ile ilgili halen bir iz bulunamadı.

‘Gerçeğin Peşinde’ kayıp çiftçi Vehbi Kayın’ı arıyor!
Yayınlama: 10.10.2019
A+
A-

Manisa’nın Ahmetli ilçesinde 2 Ekim Çarşamba gününden bu yana kayıp olan 60 yaşındaki çiftçi Vehbi Kayın’dan hala bir haber yok. Sabah saat 07.30’da evinden çıkan Vehbi Kayın ile ilgili yapılan arama çalışmalarında tarlasında traktörü bulunmuş ancak kendisi ile ilgili bir ize rastlanmamıştı. Konu ile ilgili AFAD ekipleri arama kurtarma çalışmalarına devam ediliyor.

STAR TV PROGRAMI’NA KONU OLDU

Kayıp çiftçinin ailesi Star TV’de yayınlanan İnci Ertuğrul ile Gerçeğin Peşinde programı’na Vehbi Kayın’ın bulunabilmesi için başvuruda bulundu. Manisa’nın Ahmetli ilçesi Yaraşlı köyünde arama çalışmalarına katılan program ekibi dün yayınlanan programda Vehbi Kayın ile ilgili bilgiler paylaşto. Son olarak köyde bulunan bir kamerada traktörü ile geçişi görülen 60 yaşındaki çiftçiden 1 haftadır haber alınamıyor.

KAYIP VEHBİ KAYIN OLAYINDA ŞÜPHE VAR MI?

Vehbi Kayın’ın hiçbir sağlık probleminin olamadığı ve köylülerle arasının iyi olduğunu ifade edildi. Olayda şüpheli herhangi bir şey bulunamazken köyde kahvede selamlaşan Vehbi Kayın’ı bir daha gören olmaması şüpheleri arttırıyor.

Konu ile ilgili Star TV’de Gerçeğin Peşinde programı da yayın yapmaya devam ediyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.