Gıda Bankası Turgutlu’nun Yanında

Gıda Bankası Turgutlu’nun Yanında
Yayınlama: 17.04.2018
A+
A-

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Yalnız Değilsin’ sloganıyla il genelinde hizmet veren Gıda Bankası, Turgutlu’da 900 dar gelirli haneye ulaşıyor. İhtiyaç sahiplerinin yanlarında olduklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, paranın geçerli olmadığı Gıda Bankası’nda eşit ve adil bir şekilde hizmet verdiklerini belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi alt ve üst yapı yatırımlarının yanı sıra sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği hizmetlerle de gönülleri fethediyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde hizmet veren Gıda Bankası eşit ve adil bir şekilde dar gelirli vatandaşlara hizmet veriyor. Turgutlu ilçesinde de 900 ihtiyaç sahibi aile Gıda Bankası’ndan temel gıda malzemeleri ve temizlik malzemelerini temin ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Vatandaşlarımızın iyi gününde kötü gününde yanlarında olmaya devam ediyoruz. İhtiyaç sahipleri vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmıyoruz. Onların yanında Manisa Büyükşehir Belediyesi var” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.