Göreni hayrete düşürdü! Yumurtanın içinden yumurta çıktı

Aydın’ın Karacasu ilçesinde tavuk besleyen Nursen-Nidayim Demirci çifti, benzerine az rastlanan bir olayla karşılaştı. Kahvaltı hazırlamak için kırdıkları yumurtanın içerisinden kabuklu bir yumurta daha çıktı.

Göreni hayrete düşürdü! Yumurtanın içinden yumurta çıktı

Karacasu İlçesi Küçükdağlı Mahallesinde 20 yıldır tavuk besleyen Nursen Demirci, kahvaltı hazırlamak için kırdığı yumurtanın içerisinden çıkan ikinci yumurta sebebiyle büyük şaşkınlık yaşadı. Hemen telefonuyla fotoğrafını çekti.

Demirci, “Tavanın içerisine yumurtayı kırdım. Sarısı düştü. Diğer sarısı da düşecek diye bekliyordum. Baktığımda yumurtanın içinde ikinci yumurtayı gördük” dedi. Eşi ile birlikte olaya şahit olan Emekli Subay Nidayim Demirci, “20 senedir tavuk besliyorum. Bazen sayıları 40-50’yi buluyor. Şu an 9 tavuk bir horoz var. Kendimiz tüketiyoruz, eşe dosta veriyoruz. Bundan 15-20 gün önce yine kümeste tavuklar büyük bir yumurta yumurtlamışlardı. O zaman kırdığımıza içinden çift sarı çıktı. Dün yine büyük bir yumurta yumurtlamıştı tavuklar. Dışı beyaz renkliydi. Onu da aldık. Hanıma verdim. Hanım bugün sabah kahvaltıda kırdığında büyük yumurtanın içerisinden sarı kabuklu küçük bir yumurta daha çıktı. Biz bunu enteresan bulduk. Araştırdık. Yumurtalarda milyonda bir böyle bir hadise oluyormuş” dedi.

Yayınlama: 21.04.2022
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.