Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Göz Göz sosyal medyada popüler kulüpler arasında!

Temmuz ayında sosyal medya platformu instagramda Türk takımları içerisinde en çok etkileşim alan 10 kulüp listesinde Göztepe de yer aldı.

Temmuz ayında sosyal medya

Dünya’da en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Instagram’da Temmuz ayı içerisinde en çok etkileşim alan Türk takımları listelendi. İspanya’da faaliyet gösteren, futbol üzerine menajerlik, istatistik ve spor yönetimi üzerine çalışmalarda bulunan Deportes&Finanzas adlı internet sitesi, Türkiye’de mücadele eden futbol takımlarının sosyal medya etkileşimleri üzerine top 10 listesi hazırladı. Yayınlanan listeye göre Türkiye’de Instagram üzerinden en çok etkileşim alan takım 37,2 milyon ile Galatasaray olurken, Fenerbahçe 25,6 milyon ile 2. 10,9 milyon etkileşim ile Beşiktaş 3.sırada yer aldı. Beşiktaş’ı sırasıyla, Gazişehir FK, Adana Demirspor, Göztepe, Konyaspor, Bursaspor ve Yukatel Denizlispor takip etti.

GÖZ GÖZ EN POPÜLER 7. KULÜP

Geçtiğimiz sezon son hafta Süper Lig’de kalmayı başaran sarı kırmızılı ekip, top 10 listesinde kendisine 391 binlik etkileşim rakamı ile Adana Demirspor’un ardından 7. sırada yer aldı. Göz göz’ü Konyaspor, Bursaspor ve Yukatel Denizlispor takip etti.

Göztepe, yayınlanan listeye göre Türkiye’nin en popüler 7. takımı olarak göze çarptı.