Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Göz-Göz’e İngiliz Forvetle Anlaştı.. Oyuncu İzmir’de Geldi!

Süper Lig’in renkli ekibi

Süper Lig’in renkli ekibi Göztepe, golcü transferinde sürpriz bir hamle yaptı. Takımdan ayrılan Demba Ba’nın boşluğunu aylardır dolduramayan Göz-Göz yönetimi, çifte hamle yaparak golcü problemini çözdü. Önce Sokol Cikaleshi ile sözleşme imzalayan İzmir ekibi, İngiltere ekibi Derby Country’den Cameron Jerome’u kadrosuna kattı. 

 

Transfer sezonu boyunca en çok çaba harcadığı bölge olan forvet hattına son 2 gün içerisinde 2 takviye birden yaptı. Daha önce bir çok isimle görüşme yapan fakat olumlu sonuç alamayan sarı kırmızılı ekip, forvetini transfer sezonunun son günlerinde buldu. Osmanlıspor’dan Cikalleshi ile sözleşme imzalayarak forvet mevkiine takviye yapan Göz göz, İngiltere’de Premier lig ve Championship’de toplamda 40 maça çıkmış 32 yaşındaki taecrübeli isim Jerome ile anlaşma sağladı.

Göztepe’nin prensip anlaşmasına vardığı İngiliz golcü Cameron Jerome, İngiltere’nin dışına hiç çıkmadı. Futbol kariyerine Middlesbrough’ta başlayan Jerome, ardından sırasıyla Cardiff City, Birmingham, Stoke City, Crystal Palace, Norwich City ve son olarak Derby County ekiplerinde devam etti. 31 yaşındaki hücumcu geçen sezon Derbi ve Norwich’te çıktığı 36 maçta 8 gol kaydetti.