Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Göztepe 5 haftada toparlandı!

Sezona çalkantılı mağlubiyetlerle ve gol atamama sorunu ile başlayan Göztepe, sonraki son 5 hafatda oynadığı futbol ile bir anda istatistiklerde zirveye çıktı.

Sezona çalkantılı mağlubiyetlerle ve

Kayserispor karşısında aldığı 4-0 galibiyet ile taraftarlarını sonunda mutlu etmeyi başaran Göztepe, lige başladığı dönemdeki çalkantılı döneminden 1 aylık süre zarfında uzaklaşmayı başardı. 5 maçlık yenilmezlik serisi elde eden Göz Göz, savunma istatistikleri ile adeta parmak ısırtıyor. Süper Lig’de oynanan 7 hafta sonunda kalesinde sadece 5 gol gören Göztepe, bu konuda ligde en az gol yiyen takım olmayı başardı. Aynı zamanda Göz Göz son 9 sezonun da ilk 7 haftasındaki en iyi savunma performansına imza attı.

Süper Lig’de son olarak Özcan Kızıltan yönetiminde 2010-2011 sezonunda 7 haftada 5 gol yiyen Göz Göz, bu istikrarını 9 sezon sonra yineledi. 2017/2018 sezonundan bu yana Süper Lig’de boy gösteren sarı-kırmızılılar, söz konusu periyotta ilk sezonunda kalesinde 11 gol, geçen sezon ise 8 gol görmüştü.

Alpaslan atınca Göz Göz kazanıyor!

Göztepe’de bu sezon Alpaslan’ın gol attığı maçta bileği bükülmüyor. Taraftarlar arasında da espri konusu olan Alpaslan uğuru Kayserispor maçında da işe yaradı.

Geçen sezon geldiği Göztepe formasıyla 4 gol atan deneyimli oyuncu, 5. golünü Kayserispor filelerine bıraktı. Daha önce Alpaslan’ın gol attığı 4 maçtan 12 puan çıkaran Göztepe, Kayserispor maçını da kazanmayı başardı. İzmir temsilcisi, Öztürk’ün gol attığı 5 karşılaşmada 15 puan toplamayı başardı. Deneyimli futbolcu attığı 2 golle Napoleoni ile birlikte takımın en skorer ismi olmayı başardı.