Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Göztepe Başkanı Sepil’den Samimi Açıklamalar

Bu haberin fotoğrafı yok

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Takımının Hollanda kampında Göztepe’nin transfer politikası hakkında çok net bilgiler verdi. Fanatik gazetesine konuşan Sepil, Göztepe’nin transfer planını da açıkladı. Borges transferinin neden askıya alındığını, Titi Transferinin neden uzadığını, Yasin transferinin nasıl geliştiğini ve Forvet transferi hakkında çalışmalarının olup olmadığı gibi önemli konularda samimi yanıtlar verdi.

İşte Göztepe Başkanı Mehmet Sepil’in verdiği röportajdan transfer ile ilgili olan önemli açıklamaları;

‘Borges Askıya Alındı’

“Bu sene hedefimiz geçen seneden çok değişik değil. Stadımız gelinceye kadar bizim sabırlı davranmamız gerekiyor. Avrupa’ya kalsaydık, oynayacak yerimiz yoktu. İskelet kadromuzu gençleştirip yine ligde tutunmak istiyoruz. Avrupa bonus olur. Orta saha ve stoper bakıyoruz. Borges’le her konuda anlaştık. Ancak takımıyla ayrılamadı. O yüzden askıya alındı.”

‘Titi’yi Bursa’dan istedik’

“Bursaspor Başkanı Ali Ay ile her gün sohbet ediyoruz. Benim sevdiğim bir başkan. Bursa-Göztepe seyircisi her maçı beraber izler. Geçen sene Poko’yla ilgilendiklerini asla bilmiyordum. Yasin konusunda ise biz ilgilendik, anlaşamadık. Sonra Bursa devreye girdi. En sonunda da Yasin bana uzun uzun mesaj çekerek buraya gelmek istediğini söyledi ve geldi. O süreçte de Ali Ay ile sürekli durum değerlendirmesi yaptık. Titi için de aradık. ‘Biz ilgilenelim mi?’ dedik. ‘Konuşabilirsiniz’ dedi ama şu an gözüken oyuncunun isteği, Bursa’nın isteği bizim verebileceklerimiz bir araya gelemedi. İleride olursa olur.”

‘Forvet için acele yok’

“Transfer ağustosun sonunda bitiyor. Forvet için henüz büyük bir hamlemiz yok. Hazırlık maçlarını göreceğiz, belki lig maçı da göreceğiz. Panik transfer istemiyoruz. Ukalalık olsun diye değil, ancak Göztepe’ye gelmek için bize haber yollayan bir sürü oyuncu var. Biz rahatız. Şu anki kadroyla bile birinci maça çıkabiliriz.” (Fanatik)