Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Göztepe Kaderini Kendisi Belirleyecek!

Göztepe Süper Lig’in 33.haftasında deplasmanda kendisinde 1 puan geride olan ve ligden düşmeme yarışına girdiği Bursaspor’a konuk oldu. Kritik maç 0-0 sona erdi.

Göztepe Süper Lig'in 33.haftasında

Göztepe, deplasmanda ligden düşmeme mücadelesinde en yakın rakibi olan Bursaspor ile karşı karşıya geldi. Yer yer çekişmeli geçen maç Bursa büyükşehir Belediye stadyumunda oynandı. Her iki takımın da yer yer etkili olduğu maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Maçın 2. yarısında penaltı kazanan Göztepe, Deniz Kadah ile penaltıdan yararlanamadı. Her iki takık için de ölüm kalım mücadelesi olan maç 0-0 golsüz sona erdi. Bu sonuçla Göztepe, 35 Puanla 15.sırada yer alırken, Bursaspor Göztepe’nin hemen ardından 34. puan ile 16.sırada haftayı tamamladı.

KRİTİK MAÇ ANKARAGÜCÜ

Göz göz bu sonuçla kaderini kendi tayin etme hakkını elde ederken, kendi evinde oynayacağı Ankaragücü maçı büyük bir öneme sahip hale geldi. Göztepe son hafta galip gelirse Bursaspor’un aldığı herhangi bir sonuca takılmadan Süper Lig’de kalmayı garantileyecek. Bursaspor ligin son maçını Malatya’da Yeni Malatyaspor ile oynayacak.

Maçtan detaylar:

Spor Toto Süper Lig 33. hafta karşılaşmasında Bursaspor sahasında İzmir ekibi Göztepe’yi konuk etti. Nefes kesen mücadele 0-0’lık beraberlikle sona ererken maça damga vuran pozisyonlar yaşandı.

İlk yarısı gergin bir ortamda geçen maçın 11. dakikasında Göztepe’nin Alpaslan Öztürk ile bulduğu gol ‘VAR’ kararı sonrasında iptal edildi ve ilk yarı 0-0’lık beraberlikle sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Göztepe 52. dakikada kazanılan penaltı vuruşunu Deniz Kadah’la değerlendiremezken genç kaleci Okan Kocuk’un kurtarışı takımına hayat verdi.

Toplam yüzde 65 topa sahip oranına sahip olmasına rağmen net pozisyona girme konusunda sıkıntılar yaşayan ev sahibi Bursaspor, bir türlü aradığı net fırsatı yakalayamadı.

Dakikalar 72’yi gösterdiğinde Göztepe Halil Akbunar ile yeniden gol sevinci yaşadı ancak asisti yapan Serdar Gürler’in topla buluşmadan önce ofsaytta olduğu ‘VAR’ ile tespit edilince gol kararı bir kez daha iptal edildi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 0-0’lık beraberlikle sona erdi ve kümede kalma mücadelesi son haftaya taşınmış oldu.