Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Göztepe, Kayserispor Karşısında 3 Puan Peşinde

Spor Toto Süper Lig’de

Spor Toto Süper Lig’de ilk 4 haftada sadece Fenerbahçe’yi mağlup eden 3 puanlı Göztepe, sezonun flaş takımlarından Kayserispor’u konuk edecek. İki sarı-kırmızılı ekip 3 puan peşinde.

Göztepe ile Kayserispor Spor Toto Süper Lig’in 5. hafta maçında İzmir Bornova Stadı’nda karşılaşacak. Bu sezon çıktığı 4 maçtan sadece 3 puan çıkartabilen Bayram Bektaş’ın öğrencileri taraftarının da desteği ile Kayserispor’u yenerek çıkış yakalamak istiyor. Ertuğrul Sağlam yönetiminde sezona iyi başlayan ve 4 maçta 2 galibiyet 2 de beraberlik alan Kayserispor ise yenilmezlik serisini Göztepe deplasmanında sürdürme amacında.

Göztepe – Kayserispor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

15 Eylül Cumartesi günü Bornova Stadı’nda, Arda Kardeşler’in yöneteceği müsabaka saat 20.00’de başlayacak. beIN SPORTS 2’den canlı yayınlanacak.

Göztepe – Kayserispor muhtemel 11’ler

Göztepe: Beto, Gassama, Reis, Titi, Traore, Poko, Borges, Castro, Halil, Yasin, Jarome

Kayserispor: Lung, Lopes, Kana Biyik, Sapunaru, Lopes, Mensah, Rotman, Deniz, Chery, Bilal, Umut

Göztepe’de sakatlıkları süren stoper Kadu ile orta saha oyuncusu Atakan, karşılaşmada forma giyemeyecek. Sol ayak bileğindeki sakatlığı geçen golcü Sokol Cikalleshi ise teknik direktör Bayram Bektaş’ın görev vermesi durumunda ilk kez Göztepe formasını sırtına geçirebilecek.