Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Göztepe Ligin 2. Devresi Düşüşünü Sürdürüyor

Bu haberin fotoğrafı yok

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Başakşehir’e deplasmanda 2-0 yenilerek 8’inci mağlubiyetini alan Göztepe, bir kez daha ilk 5’e girme fırsatını kaçırdı.

 

Karşılaşmada özellikle Demba Ba ile net pozisyonları değerlendiremeyen Göztepe, son 5 deplasman karşılaşmasından sadece 1 puan çıkarabildi. Son olarak ligin ilk yarısında Evkur Yeni Malatyaspor’u gurbette 3-2 deviren sarı-kırmızılılar ardından dışarıda oynadığı Fenerbahçe, Galatasaray, Gençlerbirliği ve Medipol Başakşehir maçlarından puansız ayrılırken, sadece Trabzonspor ile berabere kaldı. Göztepe, son 3 deplasmanda ise gol dahi atamadı. Defansında önemli açıklar veren Göztepe’de sakat Beto’nun yerine oynayan kaleci Günay, kalede iyi bir performans gösterse de Başakşehir karşısında 2 gole engel olamadı.

İzmir ekibinin ligin 2. devresindeki karnesi kötü

Bu sezon 14 yıllık aradan sonra yeniden Süper Lig’de mücadele veren Göztepe, ligin ilk yarısında mükemmel bir başlangıç yapmış ve ligin flaş ekiplerinden biri haline gelmeyi başarmıştı. İlk yarı ligin ilk 7 haftasında 4 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 4. sırada yer alan Göztepe, Ligin 2. yarısında oynanan ilk 7 maçta 3 beraberlik 3 mağlubiyet 1 de galibiyet alabildi. Özellikle ligin ikinci yarısında düşüşe geçen İzmir temsilcisi bu seozn ligi üst sıralarda bitirebilme umutlarını ardı ardına yaşadığı puan kayıpları ile zora sokuyor.