Göztepe’nin hocası Palut, istifa süreci hakkında konuştu!

Kötü gidişin ardından istifa kararı alan ancak istifası Başkan Mehmet Sepil tarafından kabul görmeyen Göztepe Teknik Direktörü İlhan Palut, pes etmeyen profilde bir antrenör olduğunu ifade ederek, mücadeleye devam kararı aldıklarını söyledi.

Göztepe’nin hocası Palut, istifa süreci hakkında konuştu!
Yayınlama: 06.07.2020
A+
A-

Fenerbahçe yenilgisinin ardından istifa eden ancak istifası yönetim tarafından kabul edilmeyen Göztepe Teknik Direktörü İlhan Palut, istifa süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

‘Başkanımız Mehmet Sepil ile bir görüşme yaparak ona duygularımı aktardım’

Son haftalarda istedikleri sonuçları alamadıklarını hatırlatan Palut, “Cumartesi gecesi oynadığımız Fenerbahçe maçıyla da maalesef bu durum devam etti. Bunun ardından ben de maç gecesi Başkanımız Mehmet Sepil ile bir görüşme yaparak ona duygularımı aktardım. Bu negatif gidiş nedeniyle hepimizin üzerinde oluşan baskı ve karamsar havayı benim görevden ayrılmam ile aşabileceğimiz düşüncemi kendisine ilettim. Başkanımız da; ‘Bu gece hep beraber dinlenelim yarın daha sakin bir kafa yapısıyla en doğru kararı veririz’ cevabını verdi. Pazar günü yaptığımız görüşmede ise bana güveninin ve benimle ilgili planlarının devam ettiğini söyleyerek şu anda bu ayrılığın hiç kimseye bir fayda sağlamayacağı düşüncesini benimle paylaştı” dedi.

”Ankaragücü maçının hazırlıklarına başladık”

Sepil’in kendisine olan güveni ve pes etmeyen bir antrenör olmasından dolayı mücadeleye devam etme kararı aldıklarını ifade eden Palut, “Bugün itibarı ile de takım olarak tüm konsantrasyonumuzla Ankaragücü maçının hazırlıklarına başladık” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.