Göztepe – Denizlispor bilet fiyatları belli oldu!

Spor Toto Süper Lig 3. haftasında deplasmanda Göztepe Bornova Stadı’nda Yukatel Denizlispor ile karşılaşacak. Maçın biletleri yarın satışa çıkıyor işte bilet fiyatları..

Göztepe – Denizlispor bilet fiyatları belli oldu!
Yayınlama: 27.08.2019
A+
A-

Spor Toto Süper Lig 3. haftasında karşılaşacak Göztepe-Y.Denizlispor maçın biletleri 28 Ağustos Çarşamba günü saat 15:00’te Passolig sistemi üzerinden satışa çıkacak. 31 Ağustos Cumartesi günü saat 21:45’te başlayacak olan karşılaşma Bornova Stadyumu’nda oynanacak. Göztepe Denizlispor Bilet fiyatları da açıklandı.

Göztepe-Denizlispor maçının hakemi belli oldu!

BİLET FİYATLARI

Göztepe- Denizlispor bilet fiyatları

1 kişinin en fazla 3 bilet alabileceği karşılaşmanın bilet fiyatları şu şekilde;

VIP Tribün: 275 TL + 22 TL Hizmet Bedeli
Numaralı Tribün: 175 TL + 14 TL Hizmet Bedeli (Kulübe devir olması halinde satışa açılacaktır)
Maraton Tribün: 100 TL + 9 TL Hizmet Bedeli (Kulübe devir olması halinde satışa açılacaktır)
Kuzey Kale Arkası: 25 TL + 2,5 TL Hizmet Bedeli

Misafir Tribün: 32 TL + 3 TL Hizmet Bedeli

Göztepe-YUKATEL Denizlispor maçının biletleri satışa çıkıyor

(ÖZET) Y.Denizlispor Antalya’da kazandı, 2’de 2 yaptı

Süper Lig’e kötü bir başlangıç yapan Göztepe transferde atağa kalktı. İzmir ekibi Başakşehir’den Soner Aydoğdu ile prensip anlaşmasına varırken, aynı ekipte forma giyen Mevlüt ve Napoleoni’yi de listesine ekledi.
Sezona büyük umutlarla giren ancak ligde oynadığı iki karşılaşmadan puan çıkaramayan Göztepe’de transfer taarruzu başladı. Kadrosuna en az 2 futbolcuyu dahil etmesi beklenen sarı-kırmızılılar, Medipol Başakşehir’de top koşturan orta saha oyuncusu Soner Aydoğdu ile prensip anlaşmasına vardı. İzmir’e davet edilen tecrübeli oyuncunun kısa sürede kendisini Göztepeli yapan sözleşmeye imza atması bekleniyor.

MEVLÜT ERDİNÇ LİSTEDE

Başakşehir’den Soner ile söz kesen Göztepe, İstanbul ekibinde forma giyen iki oyuncu için de girişimlerini hızlandırdı. Hücum anlamında beklentilerin altında kalan Göztepe, Mevlüt Erdinç ve Napoleoni için de nabız yokluyor. Kadrosunda çok fazla hücumcu olan İstanbul ekibinin de iki oyuncudan birine transfer için izin vermesi bekleniyor. İzmir ekibi hafta sonunda oynanacak olan Yukatel Denizlispor karşılaşmasından önce transferi noktalamak istiyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.