Göztepe’de Listeye Bir Süper Lig Golcüsü Daha Girdi

Göztepe’de Listeye Bir Süper Lig Golcüsü Daha Girdi
Yayınlama: 12.07.2018
A+
A-

İzmir’in Spor Toto Süper Lig’deki tek temsilcisi Göztepe, transferde gözünü forvet hattına çevirdi. İlk olarak transfer çalışmalarına defans hattından başlayan Göztepe, listesinde yer alan yabancı golcü adayları arttı.

Son olarak İngiltere’nin Hull City takımında forma giyen Uruguaylı golcü Abel Hernandez ile temaslarını sürdüren Göz-Göz, bu transferin gerçekleşmemesi ihtimaline karşı alternatif isimler belirlemeye başladı. Ege Temsilcisi, İngiltere Championship takımlarından Leeds United’ın da talip olduğu Hernandez transferinde tıkanması halinde geçen sezon Osmanlıspor forması giyen Cikalleshi’ye yöneldi.

Osmalıspor’dan ayrılmayı kafasına koydu

Osmanlıspor’un geçtiğimiz sezon Süper Lig’den bir alt lige düşmesi ile birlikte takımdan ayrılmak isteyen hücum oyuncusuna teklifini götüren Göztepeli yetkililer transfer konusunda olumlu yanıt aldı. Bonservisi elinde bulunan ve İngiltere’de talipleri artan Hernandez değerinin artması nedeniyle 27 yaşındaki Cikalleshi’ye yönelen Göz- Göz, oyuncunun bonservis sorununu kendisinin halletmesini istiyor. Hernandez transferinden de henüz vazgeçmemiş olan sarı kırmızılılılar, transferin başarısız sonuçlanması ile durumunda Cikalleshi’yi kadrosuna katmaya çalışacak.

Cikalleshi’nin Türkiye kariyeri renkli

2015-2016 sezonu başında Başakşehir’in kadrosuna dahil ederek Spor toto Süper Lig kariyerine başlayan 27 yaşındaki golcü oyuncu, 2016-2017 sezonunun ikinci yarısında Akhisar’da kiralık olarak forma giydi. Cikalleshi geçen sezon başında da Ankara ekibi Osmanlı’ya transfer olmuştu. Spor Toto Süper Lig’de toplam 70 maça çıkan Cikalleshi 19 kez gol sevinci yaşadı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.