Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Göztepe’de Rota Yeniden Atiba

Bu haberin fotoğrafı yok

Spor Toto Süper Lig’in tek İzmir temsilcisi Göztepe,  Yolları ayırdığı oyuncuların ardından yeni sezon için de iddialı bir kadro ile yoluna devam etmek istiyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Sarı-kırmızılı ekip, Selçuk Şahin ile yollarını ayırdığı mevki için tecrübeli bir isim ile anlaşmayı hedefliyor. 

Yeni sezon çalışmalarına yeni hoca getirerek başlayan Göztepe’de Teknik direktör Bayram Bektaş, yönetime verdiği transfer listesinde İspanya La Liga ekibi Deportivo’da forma giyen Borges’in alınmasını istedi. Masada uzun süreli görüşmelerin ardından ortaya çıkan bazı pürüzlerin giderilememesi nedeniyle futbolcu ile görüşmeler askıya alındı.

Göz-Göz daha önce de ilgilendiği ve Beşiktaş’la bir türlü anlaşamayan Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba’ya rotayı çevirdi. Sarı Kırmızılı ekibin Beşiktaş’ta başarılı performans gösteren tecrübeli isme 2 yıllık sözleşme önerdiği belirtildi. Görüşmelerin halen devam ettiği ve Beşiktaş’ın fiyat yükseltmemesi halinde olumlu sonuçlanabileceği ifade edildi.