Göztepe’den Bir Genç Transferi Daha!

Göztepe’den Bir Genç Transferi Daha!

Göztepe Kulübü, orta saha oyuncusu Alpaslan Öztürk’le 3 yıllık sözleşme imzaladı.

En Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Elazığspor’da forma giyen Alpaslan Öztürk, Süper Lig ekiplerinden Göztepe’yle 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Bu sezon toplamda 29 maça çıkan ve 8 gol, 3 asistle oynayan başarılı futbolcu, 10 aydır alacaklarını alamadığı için TFF’ye çektiği ihtar sonrasında serbest kalmıştı.

Maaş alamadığı günlerde takım içinde sıkıntı çıkarmayan 24 yaşındaki futbolcu, sezonun sonuna kadar Elazığspor’da antrenman ve maçlara çıkmaya devam etmişti.

 

[box type=”info” ]Alpaslan Öztürk Kimdir? Alpaslan Öztürk (d. 16 Haziran 1993), bonservisi Standard Liège’de bulunan Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor’da kiralık forma giyen Belçikalı-Türk futbolcu. Kariyerine Beerschot kulübünde başladıktan sonra Birmingham City altyapısında iki yıl oynayan futbolcu sol bek ve orta sahada görev yapmaktadır. İki yıl İngiltere’de forma giyip Beerschot’a geri döndükten sonra, Ocak 2012 tarihinde as takıma girmiştir. Kulüp küme düştükten sonra Öztürk Standard Liège’e transfer olmuştur. Bir sezon Kasımpaşa’da kiralık oynadıktan sonra 2015-16 sezonu itibariyle Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor’da kiralık olarak forma giymektedir. Ailesinin ülkesi olan Türkiye adına 18 yaş altı ve 20 yaş altı takımında, doğduğu ülke Belçika adına ise 18 yaş altı, 19 yaş altı ve 21 yaş altı takımında forma giymiştir. Ebru Şancı, Alpaslan Öztürk 19 Eylül 2015’te evlenmişti.[/box]

Yayınlama: 08.06.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.