Göztepe’de Mensah İddiası

Göztepe’de Mensah İddiası
Yayınlama: 07.06.2018
A+
A-

Kadrosunda bulunan tecrübeli isimlerle yolları ayıran ve gençleştirme operasyonunu başlatan Göztepe, bonservisi Atletico Madrid’te bulunan ve geçen sezon Kasımpaşa’da kiralık olarak forma giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Bernard Mensah’ı listesine aldı.

Yeni sezon hazırlıklarını tecrübeli isimlerle yollarını ayırarak başlayan ve yeni hoca ile gençleşme operasyonu başlatan Göztepe’de Bernard Mensah harekatı başladı. Sarı-kırmızılıların geçen sezon Kasımpaşa formasıyla başarılı bir sezon geçiren Mensah ile ilgilendiği iddia edildi. Bonservisi İspanyol ekibi Atletico Madrid’te bulunan Bernard Mensah, Kasımpaşa’da 5 gol ve 7 asistlik performansıyla göz doldurmuştu.

Forvet arkasında oynuyor

Portekiz’in Guimaraes takımında altyapı eğitimini alan Mensah, A takıma yükseldikten sonra gösterdiği performansla İspanyol devi Atletico Madrid’in yolunu tuttu. Madrid ekibinde beklediği şansı bulamayan Ganalı orta saha oyuncusu, Getafe, Guimaraes ve Kasımpaşa’ya kiralandı. Asıl mevkisi forvet arkası olan Mensah, görev verildiği takdirde kanatlarda da görev yapabiliyor.

Göztepe’yi avlamıştı

Sarı-kırmızılıların kadrosuna katmak istediği iddia edilen Bernard Mensah, geçen sezon ligin ilk yarısında oynanan ve Kasımpaşa’nın sahasında Göztepe’yi 3-1 yendiği müsabakada takımının ilk golüne imza atmıştı. 23 yaşındaki oyuncu uzaktan çektiği sert ve düzgün vuruşlarla tanınıyor.

Adı Kayserispor ile de anılıyor

Dün medyaya yansıyan haberlere göre Kayserispor Mensah ile anlaştığı iddia edildi. Göztepe’nin transfer listesinde bulunduğu bilinen genç oyuncunun durumunun kısa süre içerisinde netlik kazanması bekleniyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.