Göztepe’nin ilk hafta karnesi nasıl?

Göztepe, Süper Lig’de 2019-2010 sezonunu kendi evinde Antalyaspor maçıyla açıyor. Göz Göz, Süper Lig’de 27 sezonuna başlarken, tarih boyunca elde ettiği rakamlar da göz kamaştırıyor.

Göztepe’nin ilk hafta karnesi nasıl?

Süper Lig’deki 28. sezonunda mücadele etmeye hazırlanan Göztepe, bu kulvarda daha önce çıktığı 27 ilk hafta maçının 21’inde yenilmedi.

Süper Lig’de üst üste 3. sezonunu geçirmeye hazırlanan Göztepe, ilk hafta maçında  bugün Antalyaspor’u konuk edecek.

Bu kulvarda geride kalan 27 sezonun açılış maçlarında 11 galibiyet, 10 beraberlik ve 6 yenilgi yaşayan İzmir temsilcisi ilk hafta müsabakalarının 21’inden en az 1 puan çıkardı.

EVİNDE 1 GALİBİYET

Süper Lig’de art arda 8. kez sezonun ilk maçına ev sahibi konumunda çıkacak Göztepe, iç sahada oynadığı ilk hafta müsabakasında ilk yenilgisini geçen sezon Yeni Malatyaspor karşısında aldı.

İzmir temsilcisi, iç sahadaki 17 sezon açılış maçında 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 yenilgiyle sahadan ayrıldı.

İLK HAFTA MAÇLARINDA GÖZ GÖZ

Antalyaspor ile ilk kez birinci haftada karşılaşacak Göztepe, daha önce sezon açılış maçlarında Altay ile 4, Altınordu ile 3, Bursaspor ve İzmirspor’la ikişer kez mücadele etti.

İzmir temsilcisi diğer ilk hafta müsabakalarında ise Adalet, Ankara Demirspor, MKE Ankaragücü, Diyarbakırspor, Elazığspor, Eskişehirspor, Fenerbahçe, Galatasaray, Giresunspor, Karşıyaka, Kasımpaşa, Kayserispor, Kocaelispor, Samsunspor, Trabzonspor ve Yeni Malatyaspor’la puan mücadelesi verdi.

GÖZTEPE’DE EKSİK YOK!

Spor Toto Süper Lig’de 47 yıl aradan sonra ilk kez üst üste 3. sezonunu geçirecek olan Göztepe, 2019-2020 sezonunun ilk maçında bugün İzmir’de sahne alıyor. Sarı-kırmızılılar, Bornova Doğanlar Stadı’nda saat 21.45’te ligin iddialı ekibi Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Hakem Zorbay Küçük’ün yöneteceği maçı beINSports3 canlı olarak ekranlara getirecek. Göz-Göz, Güney ekibini muhteşem taraftarının desteği ile yenerek sezona galibiyetle başlamak istiyor. Geçen sezonki iskelet kadrosunu koruyan ve yaptığı 7 önemli takviye ile güçlenen Göz-Göz’de Antalya maçı öncesi eksik oyuncu bulunmuyor.

Göztepe-Antalyaspor maçı ne zaman? detaylar için tıkla!

Yayınlama: 18.08.2019
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.