Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gran Fondo Marmaris’te kazananlar belli oldu, Bir de Acı Haber Geldi

Gran Fondo Marmaris Bisiklet Yarışı sona erdi. Yarışta 97 kilometrelik uzun parkuru, erkeklerde Gökhan Uzuntaş, kadınlarda ise Esin Yılmaz kazandı. 65 kilometrelik kısa parkurda erkeklerde Furkan Abdullah Pamukçu, kadınlarda Pınar Apınar Avşar birinci oldu. İzmir’den katılan 37 yaşındaki amatör bisikletçi İhsan Evren’in hayatını kaybetmesi nedeniyle ödül töreni iptal edildi.

 Gran Fondo Marmaris

Marmaris Belediyesi’nin katkılarıyla, Salcano’nun isim sponsorluğunda Argeus Events tarafından düzenlenen Salcano Gran Fondo Marmaris Bisiklet Yarışı sona erdi. Bu yıl ikincisi düzenlenen yarışın startı Türkmenistan Parkı önünde Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay tarafından verildi. Amatör sporcuların katıldığı organizasyonda, 97 kilometrelik uzun ve 65 kilometrelik kısa parkur olmak üzere iki farklı kategoride yarışlar yapıldı. Yarışlarda, yurt içinden katılan sporcuların dışında İsviçre, İngiltere, Fransa, Kanada, Belçika, Rusya, Azerbaycan, Sri Lanka, İran ve Amerika Birleşik Devletleri’nden toplamda 500 bisikletçi katıldı. 

97 kilometrelik uzun parkurda erkeklerde Gökhan Uzuntaş, 3.00.31’lik derecesiyle birinci, Agit Salman 3.03.18 ile ikinci, Ali Gülcan da 3.13.42 ile üçüncü oldu. Kadınlarda Esin Yılmaz 3.38.24 ile birinci oldu. 
65 kilometrelik kısa parkuru ise erkeklerde Furkan Abdullah Pamukçu 2.05.10,7’lik derecesiyle birinci, Süleyman Çelikkaya 2.05.10,8’le ikinci, Mehmet Kanat da 2.06.20’yle yarışı üçüncü sırada tamamladı. Kadınlarda Pınar Arpınar Avşar 2.48.44’lük derecesiyle ilk sırada yer alırken, İdil Mengü 2.52.41’le ikinci, Nihal Özdemir Köse ise 2.53.27’yle üçüncü oldu.

KURTARILAMADI


İzmir’den bireysel olarak yarışlara katılan İhsan Evren (37), 97 kilometrelik parkurun Bayır-Osmaniye mahalleri arasındaki bölümünde bisikletiyle seyir halindeyken henüz açıklanmayan bir nedenle fenalaştı. İzleyicilerin bakışları arasında yere düşen Evren’e ilk müdahaleyi yarışlarda görevli sağlık ekibi yaptı. Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Evren, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Evli ve 1 yaşında bir çocuk babası olan İhsan Evren’in cenazesi, otopsi için Muğla Adli Tıpa kaldırıldı. Büyük bir üzüntüye sebep olan olay nedeniyle, yarışların sonunda planlanan ödül töreni iptal edildi. Evren’in ölümüyle ilgili olarak düzenleme komitesinden açıklama yapılacağı belirtildi.