Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GRI Sigorta ailesi yeni yıl kokteylinde buluştu!

GRI Sigorta çalışanları 2021 yılının son günlerinde yılbaşı kokteyli ile GRI Sigorta Genel Merkezi’nde bir araya geldi. Kokteylde GRI Sigorta’nın 2021 yılını değerlendiren Genel Müdür Rüstem Güngör, ‘İnşallah 2022 yılı dertlerimizi unuttuğumuz, pandemi koşullarından çıktığımız, sağlık, mutluluk ve huzur getiren, hepinizin rahat bir yaşam sürdüğü, krizlerden uzak bir yıl olur. 2022 hepimiz için hayırlı ve uğurlu olsun.’ ifadelerini kullandı.

GRI Sigorta çalışanları 2021

GRI Sigorta ailesi, 2022 yılı öncesi yılbaşı kokteylinde bir araya geldi. İzmir’de bulunan GRI Sigorta genel merkezinde düzenlenen kokteyle GRI Sigorta Genel Müdürü Rüstem Güngör, genel merkez çalışanlarının yanı sıra GRI Sigorta Bölge Müdürleri ve saha çalışanları da katıldı.

Müzik, dans, keyifli sohbetler eşliğinde gerçekleşen kokteylde GRI Sigorta Genel Müdürü Rüstem Güngör yeni yıl konuşması yaptı. Güngör,  konuşmasında 2021 yılında GRI Sigorta’nın sektörde her kesim tarafından takdir edilen gelişimi ve yükselişini değerlendirirken, şirket olarak elde edilen başarılarını ve geleceğe dair plan ve beklentilerini ifade etti.

GENEL MÜDÜR GÜNGÖR: YILLARIN ŞİRKETLERİNİ 1 YILDA GERİDE BIRAKTIK

GRI Sigorta Genel Müdür Rüstem Güngör GRI Sigorta ailesine yaptığı konuşmada, “1 yıl içinde kasko üretiminde 16. sıraya geldik. Yılların şirketlerini geride bıraktık. Gelecek sene için hedefimiz ilk 10’a girmek ve iyi bir yatırımcı, sponsor bulursak ya da karlarımız iyi olursa trafik sigortasını almak… Belki gelecek yıl bu zamanlarda trafik ruhsatı için başvurusunu yapmış bir şirket oluruz.

Hepinizin emeklerine sağlık. Gerçekten GRI Sigorta bir aile… Bir aile ortamında çalışıyoruz ki bölgelerimiz de öyle… Yeni bir şirketiz, bir yıllık bir şirketiz ama sektör ortalamasına baktığınızda ekip personellerimizin yaklaşık 15 – 20 yıllık deneyimi olduğunu görüyoruz. O yüzden hepinizden iyi bir performans bekliyorum, adınıza yakışır bir performans bekliyorum, geçmişinize yakışır bir performans bekliyorum.

İnşallah 2022 yılı dertlerimizi unuttuğumuz, pandemi koşullarından çıktığımız, sağlık, mutluluk ve huzur getiren, hepinizin rahat bir yaşam sürdüğü, krizlerden uzak bir yıl olur. 2022 hepimiz için hayırlı ve uğurlu olsun.

Gerçekten biz bu şirketi hep beraber yaptık, hep beraber yazdık. Kapısından tepesine kadar her kademedeki arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepiniz var olun; sağlıklı, huzurlu, mutlu olun. Benim için en önemli olan bu. Gerisi hikaye… Çünkü yaşam öyle bir döngü ki bugün varız yarın yokuz. İnşallah Allah hepimize uzun ömürler verir, hepimize sağlık verir. Biz de hep birlikte uzun yıllar birlikte olur, bu aileyi yüceltiriz ve büyütürüz.” ifadelerini kullanarak, GRI Sigorta çalışanlarının yeni yılını kutlayarak başarılar diledi.

GRI SİGORTA DOYASIYA EĞLENDİ

Konuşmanın ardından GRI Sigorta müdürleri, bölge müdürleri ve tüm çalışanlar kokteylde dans ve müzik eşliğinde yeni yılı kutlayıp doyasıya eğlendi.