GRI Sigorta, Gültepespor’a sponsor oldu!

GRI Sigorta, sporu ve genç sporcuları desteklemek amacıyla İzmir’in amatör takımlarından Gültepespor’a sponsor oldu.

GRI Sigorta, Gültepespor’a sponsor oldu!
Yayınlama: 23.03.2021
A+
A-

İzmir’in tarım sigortaları üzerine yaptığı çalışmalar ile ön plana çıkan sigorta şirketi GRI Sigorta, İzmir’in amatör futbol kulüplerinden biri olan Gültepespor ile sponsor anlaşması imzaladı. GRI Sigorta Genel müdürü Rüstem Güngör’ün yeni adıyla “GRI Sigorta Gültepespor” olan kulübün başkanı Yasin Satır ile bir araya geldiği basın toplantısında, sponsorluk anlaşmasının detayları ve bu sponsorluğun iki taraf için önemi ifade edildi.
Satır, toplantıda takımın süper amatöre kadar çıkmayı başardığını fakat son dönemlerde yaşadıkları maddi sıkıntılardan ötürü liglerde zorluk çektiklerini, GRI Sigorta’nın katkıları ile geçtiğimiz yıl kulüp olarak güzel başarılara imza attıklarını ve yeni sponsorlukla birlikte çok daha iyi yerlere geleceklerine inandıklarını belirtti.

Rüstem Güngör: Şirket olarak tüm desteği vereceğiz

Genel Müdür Güngör ise çocuklar ve amatör spor için güzel bir şeyler yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, altyapıya büyük önem vereceklerini ve Gültepespor’un liglerde çok daha iyi yerlere gelmesi için şirket olarak tüm desteği vereceklerini söyledi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.