Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GRI Sigorta, Sigortacılığı baştan yazmaya geliyor!

İzmir’in Bornova ilçesinde sigoratıcılıkta yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen GRI sigorta, Ticaret Sicil Müdürlüğü’nden tescil aldı. GRI sigorta (Global Risk Insurance) yakında vereceği hizmetlerle sigortacılıkta ezberleri bozmaya hazırlanıyor.

İzmir'in Bornova ilçesinde sigoratıcılıkta

İzmir’de kurulan GRI Sigorta, ‘Sigortacılığı baştan yazmaya geliyoruz’ sloganı ile yola çıktı. Yeni ürün ve hizmetler ile sigortacılığa yeni bir anlayış getirmek isteyen GRI Sigorta (Global Risk Insurance), Ticaret Sicil Müdürlüğü’nden tescil onayı alarak, sigortacılık için atacağı kökten adımlar için geri sayımı başlatmış oldu.

GRİ SİGORTA YÖNETİMİNDE KİMLER VAR?

GRI Sigorta’nın yönetim Kurulu Bora Güngör başkanlığında Rüstem Güngör (Genel Müdür), Tayfun Ünverdi(Genel Müdür Yardımcısı), M. Hikmet Akıncı (Yönetim Kurulu Üyesi) ve Ahmet Ertürk’ten (Yönetim Kurulu Üyesi) oluşuyor.

GRI SİGORTA HANİGİ SİGORTA HİZMETLERİNİ SUNACAK?

Hizmete vereceği alanları da netleştiren GRI Sigorta, Yangın ve Doğal Afetler, Zorlu Trafik, Kasko, Ferdi kaza, Nakliyat, Tarım, Mühendislik, Genel Sorumluluk, Emniyeti Suistimal, Finansal kayıplar, Hava araçları sorumluluk, su araçları, Hukuksal koruma, Havacılık Sağlık ve Genel Zararlar sigortası alanında hizmet verecek.

GRİ Sigorta
GRİ Sigorta

GRİ SİGORTA HANGİ SORULARINIZA YANIT VERECEK?

Aynı zaman sigorta alanında merak edilen sorulara da yanıt verecek olan GRI Sigorta Merak edilenler konusunda da internet sitesinde bir bölüme yer verdi. Zorunlu Deprem Sigortası nasıl yapılır?, Zorunlu Deprem Sigortası, ev eşyaları için veya yangın ve benzeri riskler için de teminat vermekte midir? Zorunlu Deprem Sigortasını yaptırmazsam ne olur? Poliçemi nasıl yaptırabilirim? Hasar durumunda hazırlamam gereken evraklar nelerdir? Trafik sigortası kapsamında, aracım hasar alınca hasarsızlık indirimim iptal mi olur? Trafik sigortası kapsamında, %100 kusursuz olduğum bir durumda aracım hasar alınca hasarsızlık indirimimi kaybeder miyim? Ferdi Kaza Sigortası beni ne gibi durumlara karşı güvence altına alır? gibi sorularınıza da yanıt vermek için GRI Sigorta hizmet vermeyi hedefliyor.