GRI Sigorta’yı resmi açılış töreni’nde Bereket Sigorta yalnız bırakmadı!

Merkezi İzmir’de bulunan GRI Sigorta, uzun süredir pandemi nedeniyle gerçekleştiremediği resmi açılış törenini İzmir’in Kurtuluş günü olan 9 Eylül tarihinde gerçekleştirmişti. GRI Sigorta Genel Müdürü Rüstem Güngör’ü resmi açılış töreninde sigorta sektörünün önemli temsilcisi Bereket Sigorta’nın Genel Müdürü Mahmut Güngör yalnız bırakmadı. Egeyön Haber Haber Koordinatörü Gazeteci Ahmet Deda, iki genel müdür ile birlikte özel röportaj gerçekleştirdi.

GRI Sigorta’yı resmi açılış töreni’nde Bereket Sigorta yalnız bırakmadı!
Yayınlama: 16.09.2021
A+
A-

GRI Sigorta pandemi nedeniyle gerçekleştiremediği resmi açılış törenini İzmir’in Kurtuluş Günü olan 9 Eylül tarihinde gerçekleştirmişti. GRI Sigorta’nın resmi açılış törenine sektör içi ve sektör dışı bir çok isim katılmıştı. O isimlerde biri de Bereket Sigorta Genel Müdürü Mahmut Güngör’dü. Egeyön Haber Haber Koordinatörü Gazeteci Ahmet Deda, iki genel müdür ile birlikte özel röportaj gerçekleştirdi. Resmi açılış töreninde sektörün yeni ve yükselen değeri GRI Sigorta Genel Müdürü’nü tebrik eden, Mahmut Güngör, GRI Sigorta’nın açılışının hayırlı olmasını diledi.

MAHMUT GÜNGÖR: ‘İŞBİRLİĞİ DE YAPACAĞIZ’

GRI Sigorta’nın resmi açılış töreninde Rüstem Güngör’ü yalnız bırakmayan Bereket Sigorta Genel Müdürü Mahmut Güngör, Egeyön Haber mikrofonlarına Egeyön Haber Haber Koordinatörü Gazeteci Ahmet Deda’ya özel açıklamalarda bulundu. Güngör, ‘Bizi Rüstem bey rüzgarı buraya attı. Buraya GRI Sigorta’nın açılışı için geldik arkadaşlarımla birlikte. Kendilerine hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Çok renk kattı sektörümüze. Özellikle bereket vurgusu yaptınız, tarımsal alanda fazlaca faaliyet anlamında ilgi gösteriyor. Bereket timsali. Tarım sektöründe bahsediyorum. İş birliği de yapacağız inşallah.” dedi.

”BİZİ YALNIZ BIRAKMADIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

GRI Sigorta Genel Müdürü Rüstem Güngör ise, ‘Mahmut bey çok başarılı bir genel müdür ben gördüğümü söylüyorum. Gerçekten de Bereket Sigorta’yı iyi ve güzel yerlere taşıyor. Zaten ülkemizde çok başarılı bir şirket. Bizler zaten rakip değiliz aslında, bizler birer bu sektörde paydaşız. Bizler halk bizi rakip zannediyor ama biz bu sektörün aslında oyuncularıyız ve bu sektörde hep beraber varız, hep beraber var olacağız. Ben Mahmut beye herkesin huzurunda çok teşekkür ediyorum bizi yalnız bırakmadıkları için’ ifadelerini kullandı.

MAHMUT GÜNGÖR’DEN İZMİR VURGUSU

Bereket Sigorta Genel Müdürü Mahmut Güngör, Sigorta şirketlerinin merkezlerini İzmir’e taşıdığına vurgu yaparak, ‘Tarım Kredi Kooperatifleri, Türkiye’nin en yaygın kuruluşlarından. Önemli bir özelliği yaygın olması. Anadolu’nun her noktasına nerdeyse bayrağımızın dalgalandığı her noktada Bereket Sigorta var. Bir çok şirketimiz de merkezlerini İstanbul’dan İzmir’e getirdiler. Bu devam edecekmiş gibi gözüküyor. Bir çığır açtılar aslında. İzmir ülkemizin göz bebeği büyük şehirlerimizden biri. İnşallah hayırlısı olur. Hem ticaretin yaygınlaşması, hem sigortacılığı yaygınlaşmasında da önemli emareler bunlar hayırlı olsun diyorum’ dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.