Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GRI Sigorta’dan Anlamlı 23 Nisan Projesi

Sigorta sektöründe hızlı ve sağlam adımlarla ilerleyen GRI Sigorta, gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile de adından söz ettirmeye başladı.

Sigorta sektöründe hızlı ve

İzmir’in amatör takımlarından Gültepespor’a sponsor olarak futbola ve spora gönül vermiş gençlere ve çocuklara destek veren şirket, son olarak anlamlı bir 23 Nisan projesine imzasını attı.

Depremden Zarar Gören Okulun Dersliğini Yenilediler

Bursa’nın eski ve köklü ilkokullarından olan Bursa M. Kemalpaşa Yunus Emre İlkokulu’nun depremden zarar görmesi üzerine okulun derslik yenileme çalışmasına ortak olan GRI Sigorta,

okul sıralarından öğretmen masasına, sınıf dolabından akıllı tahtaya kadar dersliğin tüm parçalarının yenilenmesini sağladı.

Okulların pandemiden ötürü kapalı olması sebebiyle yenilenen sınıfın açılışına GRI Sigorta Marmara Bölge Müdürü Tarık Çelik ile birlikte, Okul Müdürü Mustafa Bulut ve GRI Sigorta Acentesi İsmail Tekin katıldı.

“Sosyal Sorumluluk Projelerimizin Devamı Gelecek”

GRI Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Ünverdi, gerçekleştirdikleri anlamlı sosyal sorumluluk projesinin yalnızca bir başlangıç olduğunu belirtti. Şirket olarak eğitime büyük önem verdiklerini ifade eden Ünverdi, geleceğin aynası olan çocukların daha iyi ve konforlu şartlarda eğitim görmelerine katkı sağlamanın mutluluğu içinde olduklarını söyledi.

Projenin 23 Nisan’da duyuruluyor olmasından ayrıca kıvanç duyduklarının altını çizen Ünverdi, GRI Sigorta’nın eğitime yönelik ve sosyal sorumluluk ile ilgili projelerinin devamının geleceğini müjdeledi.