Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İZOTO’da sandıktan değişim çıktı: Başkanlık Hiçüşenmez’in

İzmir Galericiler Esnaf Odası’nda (İZOTO) tartışmalar ve yoğun katılımla geçen genel kurul süreci sona erdi. Mevcut başkan Zafer Dursun ile Ethem Hiçüşenmez’in yarıştığı seçimde, üyelerin tercihi değişimden yana oldu. Kırmızı listeyle seçime giren Hiçüşenmez, oyların çoğunluğunu alarak İZOTO’nun yeni başkanı seçildi.

İzmir Galericiler Esnaf Odası’nda (İZOTO) tartışmalar ve yoğun katılımla geçen

Genel kurul boyunca zaman zaman yaşanan gerginlikler ve karşılıklı eleştiriler, seçimin tansiyonunu yükseltti. Oylama sonucunda Zafer Dursun’un beyaz listesi 231 oyda kalırken, Ethem Hiçüşenmez’in kırmızı listesi 435 oy alarak açık farkla ipi göğüsledi.

Hiçüşenmez: “Sorumluluğumuzun farkındayız”

Sonuçların açıklanmasının ardından kürsüye çıkan Ethem Hiçüşenmez, üstlendikleri görevin ağırlığına dikkat çekti. Hiçüşenmez, “Büyük bir sorumluluk aldığımızın farkındayız. Ekibimizle birlikte hizmet etmek için yola çıktık. Destek veren herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kutlamalar ve siyasi mesajlar

Zafer konuşması sırasında salonu dolduran destekçilerin uzun süre alkışladığı Hiçüşenmez, konuşmanın ardından sloganlarla kutlandı. Destek veren grup, Yalçın Ata ve Hiçüşenmez lehine tezahüratlarda bulundu.

Seçim sonucu, genel kurul sürecinde yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Yalçın Ata’nın değerlendirmelerini doğrular nitelikte yorumlandı. Bu tablo, önümüzdeki günlerde yapılması beklenen birlik seçimleri öncesinde Ata cephesi için önemli bir kazanım olarak değerlendiriliyor.

İZOTO’da sandıktan çıkan sonuçla birlikte, odada yeni dönemin başlaması ve gözlerin bundan sonraki icraatlara çevrilmesi bekleniyor.

Ethem Hiçüşenmez’in listesinde şu isimler yer aldı:

İzoto kırmızı liste

Foto Kaynak:Son Mühür,Erhan Gülenç
Reklamı Geç