Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gürlesin: Makam Sevdalısı Olmadık, Tribünlere Oynamadık

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, basın mensupları ile bir araya geldi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin

Partisi tarafından tekrar aday gösterilmeyen kurucu Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamuk Kafe’de bir araya geldi. Bazı basın ve yayın organlarında kendisi hakkında çıkan “Başka partiden aday olacak” iddialarına yanıt verdi.

“BAŞKA PARTİDEN ADAY OLMAYACAĞIM”

Reisine bağlılığından bahseden Gürlesin, ““Biz hiç zaman tribünlere oynamadık, günü kurtarma peşinde koşmadık. Birilerine şirin görünmek için uğraşmadık. Bundan da pişman değilim. Başka yerlerden aday olacak diye söylentiler var. Ben sonuna kadar AK Partiliyim, Recep Tayyip Erdoğan’ın adamıyım. Bu hep böyle olacak. Hiçbir şekilde başka partiden aday olamayacağım” dedi.

“HİÇBİR ZAMAN MAKAM DÜŞKÜNÜ OLMADIM”

5 yıl önce talep etmediği halde kendisine adaylık teklifi geldiğinden bahseden Başkan Gürlesin, ailesinde siyasetin kendisinden başladığını bahsetti. Gürlesin, “Hiçbir zaman makama düşkün bir insan olmadım. İlk günkü duruşum ne ise bugün de aynı. Kurucu belediye başkanı olduğum için mutluyum. Sıfırdan bir belediye kurmak zordu. Mazbatayı aldığım ilk günden itibaren Pamukkale için çalışmaya başladık. Pamukkale’de yaşamak ayrıcalık olacaktır dedik, bunu yerine getirmek için gecemiz gündüzümüze kattık. Bunu yaparken birçok insanımızın hayal bile edemeyeceği büyük vizyon projelerine imza attık. Seyir Tepesi dışında tüm projelerimizi tamamladık” dedi.

“BİRİLERİ ÇOK ELEŞTİRDİ”

Pamukkale Belediyesi’nin vizyon projesi olan ve kamuoyunda çokça tartışılan Seyir Tepesi Projesi hakkında da konuşan Gürlesin, “Birileri çok eleştirdi. Bittiği zaman ilk olarak onlar gidecek, iyi ki yapılmış diyecek. İyi işletilirse kıyamete kadar kullanılacak. Proje yüzde 55’e yaklaştı. 31 Mart’a kadar yüzde 65’ni bitireceğiz. Ondan sonra zor bir yanı kalmıyor. Bir an önce tamamlanması gerekiyor” dedi.

Tekrar aday gösterilmemesinden bir kırgınlığının olmadığını da dile getiren Gürlesin, “Biz 31 Mart’a kadar çalışmaya devam edeceğiz. Partimiz ve cumhurbaşkanımız için birebir çalışacağım. AK Parti’ye ve kendime yakışanı yapacağım. Halkımızın emaneti olan görevimizi devrettikten sonra da partimizin ve cumhurbaşkanımızın emrinde olacağım.” dedi.