Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Güzelbahçe Belediyesi’nden uçan çatı hakkında açıklama geldi!

Güzelbahçe’de dün gerçekleşen çatı uçması olayı hakkında ihmali olduğunu öne sürülen Güzelbahçe Belediyesi’nden yazılı açıklama geldi.

Güzelbahçe'de dün gerçekleşen çatı

Açıklamada açık alanda açık olan pazaryerinin üzerine Atatürk Kültür Merkezi’nin çatısının bir kısmının uçması ve 2 vatandaşın da bu sebeple yaralanması olayının araştırılacağını ve çıkacak sonuca göre gerekenin yapılacağı ifade edildi.

Güzelbahçe Belediyesi’nin ‘Basın ve Kamuoyuna’ adlı basın açıklamasının tamamı şu şekilde:

Dün öğle saatlerinde başlayan ve etkisini artıran şiddetli fırtına Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezimizin çatısının bir parçasını kopararak salı günleri pandemi nedeniyle açık alanda kurulan semt pazarımızın üzerine düşmüş olup iki vatandaşımızın yaralanmasına ve bazı esnaflarımızın da zarar görmesine neden olmuştur. Yaşanan bu üzücü olay sonrası Belediye Başkanımız Mustafa İnce pazar alanına giderek vatandaşlarımızı ve esnafımızı ziyaret etmiştir. Zarar gören esnafımız ilgili gerekenlerin yapılacağını zararlarının karşılanacağının bilgisini vermiştir.

Konuyla ilgili bir ihmalin olup olmadığı ekiplerimiz ve konunun uzmanı kişilerce araştırılıp incelenmektedir. Bir ihmal söz konusuysa gerekenin yapılacağı kamuoyunun bilgisine sunarız.

Bazı basın yayın kuruluşlarında çıkan toplumu yanıltıcı ve yanlış haberlerin gerçeği yansıtmadığını kamuoyunun bilgisine ayrıca sunarız.