Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hafif ticari araç kamyona arkadan çarptı.. Dinar Mintaş ve Şerif Mintaş’ın durumu ağır!

Manisa’ya bağlı Kula ilçesinde meydana gelen trafik kazasında seyir halinde bulunan bir hafif ticari araç, aynı yönde hareket eden kamyona hızlı bir biçimde arkadan çarptı. Ticari araç hurda yığınına dönerken araçta bulunan 4 kişi yaralandı.

Manisa’ya bağlı Kula ilçesinde

Kaza, Manisa’nın Kula ilçesinde bu sabah saat 06.45 sıralarında İzmir-Ankara D300/E96 karayolu Kovukdere mevkisinde yaşandı. Alınan bilgilere göre, Uşak istikametinden İzmir istikametine seyir halinde olan 22 yaşındaki Dinar Mintaş kontrolündeki 55 AUT 26 plakalı hafif ticari araç, aynı yönde ilerleyen 51 yaşındaki Gümrah Engin kontrolündeki 06 PPA 35 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazanın şiddetiyle aracın hava yastıkları patlayıp, kapıları ve direksiyon kutusu tamamen koparken, araç sürücüsü Dinar Mintaş şoför mahallinde sıkıştı, araçta yolcu olarak bulunan Vahit Mintaş (30), Şerif Mintaş (10) ve Ertan Minkara (43) ise yaralandı.

Sürücü sıkıştığı yerden çıkarıldı

Kazayı şahit olanlar hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi Olay yerine intikal eden 112 acil sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri olay yerinde çalışmalara başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı Kula İtfaiye Amirliği ekipleri, şoför Dinar Mintaş’ı sıkıştığı yerden çıkarmak için çalışırken, 112 acil sağlık ekipleri de diğer yaralılara müdahale etti. Kısa sürede sıkıştığı yerden çıkarılan şoför Mintaş, sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan şoför Dinar Mintaş (22) ve Şerif Mintaş (10) Salihli Devlet Hastanesine kaldırılırken, Ertan Minkara (43) ve Vahit Mintaş (30) Salihli’deki özel hastanelere kaldırıldı. Salihli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ağır yaralılar Dinar Mintaş ve Şerif Mintaş’ın hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza sonrası kısa süreli aksama yaşandı

Kaza sebebiyle İzmir-Ankara D300 karayolunun İzmir istikametinden trafik bir süre tek şeritten sağlandı. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılması ile trafik normal seyrine döndü.

Kaza ile ilgili inceleme sürüyor.