Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hakan Şenoyar Tire’de Soluksuz Çalışıyor

Bu haberin fotoğrafı yok

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Tire Belediye Başkanı Aday Adayı Hakan Şenoyar yerel seçimler öncesi çalışmalarını hızlandırdı. Mahallelerde vatandaşlarla buluşan Şenoyar gittiği her yerde yoğun ilgi ile karşılaşıyor.

Tire CHP İlçe Başkanı Hakan Şenoyar Tire Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklamasının ardından çalışmalarını ciddi boyutlara taşıdı.Gittiği her mahallede ilgiyle karşılanan Şenoyar, İlçe Başkanlığı’ndan bu güne kadar parti içinde uygulamaya soktukları yeniliklerden bahsetti. Kendi döneminde Tire CHP Örgütü’nde köklü değişiklikler yapıldığını ifade etti.

”HİZMETLERİN ÜZERİNE NELER KOYABİLİRİZE BAKMAMIZ LAZIM”

Hakan Şenoyar’ın mahallelerde yaptığı açıklamalarda ise şu sözler dikkat çekiyor;”Biz dışardan gelme değiliz. Yani profesyonel heyetlerle, uzaktan yönetimlerle köylümüzün sorunu çözülmez. Köylümüzün sorununu çözmek için köylünün içinde yaşamak lazım. Biz bu bölgede bunu başarıyoruz. Belediye Başkanı olduğumuz takdirde gerçekleştireceğimiz çok sayıda proje var. Bunları zamanı geldiğinde tek tek açıklayacağız. Bizim buradaki en büyük avantajımız halkımızı ve partimizi tanıyor olmamız. Belediye Başkanlığı adaylığım konusunda onlarca talep geldi. Tire’de de başarılı işler yapmış bir Belediye Başkanımız var.Biz artık onun hizmetlerinin üzerine neler koyabiliriz bunlara bakmamız lazım. ”sözleri oldu.

HAKAN ŞENOYAR KİMDİR?

03.03.1971 Tire doğumluyum.İlk,Orta,Lise eğitimimi Tire ‘de tamamladım.A.Ü.Kütahya MYO.Elektrik bölümünü 1992 yılında,A.Ü.İktisat Fakültesi Maliye bölümünü 2009 Yılında tamamladım.Bir proje bürosunda uzun yıllar teknik ressamlık yaparak proje çizdim.Daha sonra İzmir Büyükşehir belediyesi fuar müdürlüğü Teknik müdürlükte görev yaptım.Şu anda Tire esnaflık yapmakta ,ticaret ile uğraşmaktayım, yan gelir olarak çiftçilik yapmaktayım.Evli ve bir kız bir oğlan iki çocuğum bulunmaktadır.

Aktif Siyasete 1992 Yılında CHP nin 12 Eylül 1980 sonrası kuruluşunda üye olarak,Kurucu İlçe gençlik kolları başkanı olarak girdim. 1992 den beri partide değişik kademelerde görev aldım.CHP bir yaşam biçimim oldu.ilçe kongre delegeliği,İl delegeliği,İlçe yönetim kurulu üyeliği,ilçe sekreterliği ve CHP Tire ilçe başkanlığı gibi görevlerde bulundum .
2015 Aralıkta ilçede delege seçimi yapmadan delege belirleyen ilçe başkanına karşı ilçe başkanlığı yarışına girdim,Büyükşehir,Tire belediyesi,Mevcut ilçe başkanı Tayfur Çiçek ve belediyenin taşeron firmasının sahibi Şenol Sardoğan,Eski bakan Halil Çulhaoğlu,Büyükşehir meclis üyeleri,ilçe belediye meclis üyelerine karşı bir liste ile kongreye girdim ve 6 oyla seçimi kazandım,Daha sonra ilçe başkanlığımda tam demokratik,şeffaf bir delege seçimi yaptım.Tek üyesi olan dağ köylerinden Dibekçiler köyüne dahi sandık götürdüm.Daha sonra ,il başkanlığı yapmış Yücel Özen,Eski bakan Halil Çulhaoğlu,Belediye başkanı Tayfur Çiçek,Eski ilçe başkanları Hidayet Petin,Şenol Sardoğan,Mustafa Güngör,Savaş Ağan,Bugün aday adayı olan Burak Ersen,Ali Doğu,Tayfur Çiçek,Yücel Özen,büyük şehir belediye meclis üyeleri,ilçe belediye meclis üyeleri,nin içinde bulunduğu bir listeye karşı ilçe kongresinde yarıştım.Daha önce siyaset yapmamış amatör bir kadro ile girdiğim bu seçimi karşı tarafın büyükşehir ve belediye gücünü kullanmasına rağmen,delegelere nakit rüşvet teklif edilerek bir kısmına ödeme yapılmasına rağmen ,bu defa çok farklı bir sonuçla kazanmayı başardım.310 delegenin 205 tanesinin oyunu aldım.
2017 İzmir il kongresin de en yüksek oy alan Kurultay delegesi olmayı başardım.

Partide yaptığım çalışmalar oldukça etkili ve olumlu olmuştur.2007 yılında Cumhuriyet tarihinde toplam 290 oy aldığımız sağ seçmeni olan dağ köylerinde ,İlçe sekreteri olarak adam adama çalışmalarımızla oyumuzu 290 dan 4800 ‘e çıkartılmasına büyük katkı koydum.Partimize çok sayıda üye kazandırarak sağ kriterli ilçemizde 2007 den sonra CHP seçmenli ve ağırlıklı bir yapı oluşmasına katkı verdim.Sandık güvenliğiyle ilgili parti içerisinde profesyonel sandık kurulu üyelikleri çalışmam hayata geçti.Daha sonraki yıllarda ve bugün ilçemiz tam bir profesyonel ve bölgede dağlık ve olumsuz coğrafya olmasına rağmen en hızlı ıslak imzalı sandık sonuç tutanaklarını eksiksiz alan ilçelerden olduk.

2015 yılında Genel başkanımız sayın kemal Kılıçdaroğlu’nun bilgisi ve O günkü genel başkan yardımcımız Bülent TEZCAN’ ın görevlendirmesiyle O günkü cumhurbaşkanı adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu’ nun İstanbul Levent’te bulunan seçim ofisinde Türkiye sandık güvenliğinden sorumlu koordinatörlük görevini yaparak Türkiye’nin tüm sandıklarına ulaştım ve bu alanda sandıklara sahip çıkılması için çalışma yaptım.

Partimizin bugün itibari ile üye sayısının en az %75 ini partiye kazandırdım.İlçemizde Parti vizyonunu ve vitrini’ni genişlettim.Partiye siyasetten beslenenlerin egemenliğini kırıp,hayatı boyunca partinin kapısından girmemiş ve uğramamış ev hanımlarına ve vatandaşlara partiye kapılarını açarak,Tire siyasetine yeni bir soluk getirdim.
2017 Referandumun da tüm hayır bileşenlerini buluşturmayı ve birlikte çalışmayı sağladım.Bu süreçte belediyemiz CHP li olmasına rağmen tek bir yardım yada destek alamadan bunu başardık.Köylerde ve İlçe içerisinde yaptığımız referandum çalışmalarıyla sağ seçmenli İlçemizde büyük bir Hayır oyu çıkartarak,1 Kasım seçimlerine göre en yüksek oy artışı sağlayan ilçe olduk.Bu incelenmesi gereken bir konuydu.Partimize hayatı boyunca hiç girmemiş üye sayımızın yarısından fazla insanı partimize üye yaparak etkinliklere katılım sayılarında ciddi bir değişim ve artış yaşadık. Aktif üye portföyünü genişlettim.

İlçe başkanlığımda faaliyet raporumdan da anlaşıldığı gibi ilçe yönetimim ve ben 1 günümüzü dahi boşa geçirmeyip partim olarak , ilçemize kendimizi kabul ettirdik.
Bu süreçte ayrı partilerden üç dönem belediye başkanlığı yapan ,belediye başkanımızın kırsalda ve kent merkezinde halktan gelen tepkileri gördük,Bu anket yada bir araştırmayla apaçık görülecektir.Bura da aday belirlenme sürecinde önseçim yada önseçim ve kongre delegeleriyle yapılacak olan eğilim yoklamasından tutun ankete kadar kendime güveniyorum.Girdiğim her seçimde kazandığım gibi Bu seçimi alacağımdan eminim.Partimizin bayrağını altı ok rozetiyle birlikte en yükseğe çıkaracağım.

Tirenin 65553 seçmeni vardır bu seçmenlerin 20.000 civarı köylerde (kırsalda) geri kalan 46.000 civarı oylarında 25 .000 civarı köy kökenli ve kent merkezinde oy kullandığı unutulmamalıdır.Burada tüm aday adayları içerisinden Peşrefli,kirelli,dereli,Yenişehir,çobanköy,hisarlık,çeriközü,gökçen,sarılar,kırtepe,çiniyeri köyü olmak üzere 11 köy ile akrabalık ilişkilerinde olan ve hatta Tirenin yerlisi olan aday adayı ben olmamda ayrıca kırsal ve sağ köylerde müthiş bir oy almamızı sağlayacaktır.Uzun zamandan beri siyaset yapmam ve örgütçülük de ilçe örgütümüzün en başarılı ismi olmamda bu seçimde CHP yi daha da şanslı ve mutlak zaferle sonuçlanacak bir başarıyı getirecektir.Zaten aday adaylığı açıklamam da bile 6 saat çalışmayla 3000 kişinin katılımını sağlayarak açıklama yapmam ve katılan herkesle diyaloğum sosyal medyadan da görülmektedir.bugün 2000 civarı olan CHP Tire üye sayısının 1650 civarındaki üyelerinde partiye uzun yıllar yapılan çalışmalarım sonucunda kazandırılması da örgütçülüğümü gözler önüne sermektedir.Bütün bunların seçim kazanma da etkin olacağını düşünüyorum.

1992 Yılından sonra başlayan aktif siyasi hayatımda,temiz,dürüst,ahlaklı,üretken ve parti bilinciyle,liyakata dayalı ve hesap verebilir anlayışı benimsedim.Genel başkanımızın dediği gibi kişisel istikbal peşinde koşmadım ve koşmayacağım.emek en yüce değerdir diyerek halkımın taleplerine karşılıksı vererek ,Siyasi tecrübem ve ,İlçemizin 65 553 seçmeni birebir tanımam,Örgüt üyelerimin tamamına hakim ve özelliklerini tanımam seçim stratejisi oluşturmakta işe yarayacak olması ,benim en büyük ışığım olmuş ve olacaktır.
CHP nin yerel iktidarında ilçemizde seçim kazanarak Parti çatısı altındaki başarılarımın devamını sağlamak için Belediye başkan aday adayı olarak Yola çıkmış bulunmaktayım.Teşekkür eder saygılarımı sunarım.