Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Haluk Levent, Ceren için Denizli’ye geliyor!

Denizli’de 3 yaşından beri yapay damar ile yaşayan 21 yaşındaki Ceren’in sosyal medya aracılığıyla Haluk Levent’ten istediği destek, hem Haluk Levent’ten hem de Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı Sema Ramazanoğlu’ndan geldi. İkili, Ceren’i birlikte ziyaret etme kararı aldı.

Denizli’de 3 yaşından beri

Denizli’de yaşayan 21 yaşındaki Ceren, 3 yaşından beri yapay damar ile yaşadığını ve tedavi için desteğe ihtiyacı olduğunu belirterek sosyal medya hesabından şimdiye kadar birçok kişiye destek olan Anadolu Halk ve Barış Platformu’nun (AHBAP) Başkanı olan şarkıcı Haluk Levent’ten destek istedi.
Ceren’in bu talebi, Haluk Levent’ten önce Aile Ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı ve eski Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu’nun dikkatini çekti. Ramazanoğlu, sosyal medya hesabından Haluk Levent’e seslenerek, “Ceren’in birlikte ziyaret edelim” teklifinde bulundu.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE DENİZLİ’DE OLACAK

Şarkıcı Haluk Levent ise, Ramazanoğlu’na desteğinden dolayı teşekkür ederek, ‘seve seve’ geleceğini belirtti. İkilinin önümüzdeki günlerde Ceren’in yayına gidip tedavisi için gereken desteği sağlaması bekleniyor.