Haluk Levent’in yardım eli uzattığı Ceren sağlığına kavuştu

Denizli’de yaşayan ve doğuştan kalp hastası olan 21 yaşındaki Ceren Beler, sağlığına kavuştu. Genç kızı ilk ziyaret eden isim ise üslü sanatçı Haluk Levent oldu.

Haluk Levent’in yardım eli uzattığı Ceren sağlığına kavuştu
Yayınlama: 08.01.2020
A+
A-

Ceren Beler 21 yaşında. Denizli’de Merkezefendi ilçesine bağlı Karaman Mahallesinde yaşayan genç kız, dünyaya kalp hastası olarak geldi. Babası ve annesi tarafından Denizli’nin yanı sıra İstanbul, İzmir ve Ankara gibi çeşitli illere tedavi amaçlı götürülen genç kıza 3 yaşındayken yapay damar takıldı. 18 yıl boyunca yapay damarla yaşayan Ceren, yaşamı zorlamaya başlayınca ünlü sanatçı Haluk Levent’ten yardım istedi. Kısa bir video hazırlayan Beler, 18 Kasımda yayımladığı videoya ünlü sanatçıdan hemen cevap geldi. Levent’in kurduğu Ahbab Topluluğunun Denizli’deki ekibinden bir grup Ceren’i evinde ziyaret etti.

LEVENT EVİNDE ZİYARET ETTİ

Bu gelişmenin ardından Levent, konser için geldiği Denizli’de Ceren’e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette eski Denizli Milletvekili ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu da yer aldı. Ziyaretin ardından genç kızın sağlık masraflarını Ramazanoğlu üstlendi.

ANKARA’DA SAĞLIĞINA KAVUŞTU

2 aylık bir araştırmanın ardından genç kız Ankara’da ameliyat edildi. Sağlığına kavuşan Ceren’i ilk ziyaret eden isim ise ünlü sanatçı Haluk Levent oldu. Levent, o anı sosyal medya hesabından paylaştı ve “Yıllarca kalp ve akciğer rahatsızlıklarıyla savaştı. Ve Ankara’dayız. Sonunda ameliyat gerçekleşti. Ve ona söz vermiştim. ‘Sen ameliyattan çık ben sana komik anılarımı anlatacağım’ diye. Bol bol güldürdüm valla Ceren’i” notunu düştü.,



Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.