‘Hareket Sekiz’ filmi özel gala gerçekleştirecek!

2019 yılının iddialı komedi filmlerinden biri olarak gösterilen Hareket Sekiz filmi, İzmir’de özel gösterim gerçekleştirecek.

‘Hareket Sekiz’ filmi özel gala gerçekleştirecek!

Bu yıl çıkan komedi filmleri içerisinde iddiası ile dikkatleri üzerine çeken Hareket Sekiz filmi oyuncuları özel gösterim için İzmir’e geliyor. Yönetmenliğini Ali Yorgancıoğlu’nun yaptığı, senaryosunu ise Ayberk Çınar’ın yazdığı film, seyircilerini kahkahaya boğmaya hazırlanıyor.

Hareket Sekiz filminin özel gösterimi 6 Ekim Pazar günü İzmir Optimum Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşecek. Özel olarak gerçekleşecek olan galada saat 15.45’te film oyuncuları optimum’da ziyaretçiler ile bir araya gelecek. Söyleşinin de olacağı etkinliğin ardından saat 16.20’de ziyaretçiler ile birlikte filmiün yapım ekibi ve ünlü oyuncular filmi izleme keyfi yaşayacak.

Hareket sekiz filmi oyuncuları

Öte yandan, Levent Cengizhan’ın yapımcılığını üstlendiği filmin müziklerini ise Murat Başaran yaptı. Yönetmen koltuğunda Meltem Bozoklu oturduğu filmde, Ali Sunal, Onur Atilla, Sarp Bozkurt, Devrim Yakut, Gürgen Öz ve Bihter Dinçel gibi oyuncular yer alıyor. Film 4 Ekim 2019’da vizyona girecek.

Hareket sekiz filminin konusu

Hareket Sekiz, Rus mafya liderinin peşinde düşen üç polis memurunun hikayesini konu ediyor. Bu zamana kadar tesadüfi başarılar elde eden polis memurları; Bünyamin, Reşat ve Kazım’ın zorlu bir görevi vardır. Rus mafya lideri Zolka, büyük bir kaçakçılık peşindedir. Zolka, bor madenini, özel bir silahta kullanılması için Türkiye’den yurt dışına kaçırmayı planlamaktadır. Rus mafyasının alt etmekle görevlendirilen Bünyamin, Reşat ve Kazım, kendilerini zorlu bir maceranın içinde bulurlar.

Hareket Sekiz filmi fragmanı

Hareket Sekiz filminin yayınlanan son fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

Yayınlama: 05.10.2019
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.