“Hasta Randevu Sistemi”ne EÜ’den emekli personel ve öğrenciler de dahil oldu

“Hasta Randevu Sistemi”ne EÜ’den emekli personel ve öğrenciler de dahil oldu


 Ege Üniversitesi öğrencilerinden ve emekli personelden gelen “Hasta Randevu Sistemi”nden yararlanma taleplerine duyarsız kalmayan Rektör Prof. Dr. Necdet Budak,  EÜ’den emekli personelin ve öğrencilerin de sistemden faydalanacağını açıkladı. Rektör Budak, “Öğrenci ve Emekli Personel Öncelikli Randevu Sistemi”nden faydalanma müjdesini  “Yıllık Değerlendirme Toplantısı”nda verdi.

Ege Üniversitesinde uygulanan “Hasta Randevu Sistemi” kapsamında üniversite personeli ve birinci derece akrabaları, Tıp Fakültesi Hastanesi ve Diş Hekimliği Fakültesi’nden öncelikli randevu talep edebiliyor. Her fırsatta aidiyet olgusuna vurgu yapan Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, “ ‘Ben Egeliyim’ diyen herkes bizim ailemize dahildir. Üniversitemizde uzun zamandır personelimiz tarafından talep edilen öncelikli randevu sistemini hayata geçirmek bize nasip oldu. Düzenlediğimiz ‘Rektörle Akşam Çayı’ etkinliği kapsamında emekli öğretim üyelerimizle buluşmuştuk. Toplantımızda bu konu gündeme getirildi ve bizler de aynı sistemi neden emeklilerimiz ve hatta öğrencilerimiz için uygulamayalım? dedik. Buradan yola çıkarak sistemimize üniversitemizden emekli olan personelimizi ve öğrencilerimizi de dahil ettik. Bu uygulamanın aramızdaki bağı daha da kuvvetlendireceğine inanıyorum” diye konuştu.

Ege Üniversitesinde geçtiğimiz Eylül ayında hayata geçirilen düzenleme ile EÜ Hastanesi ve Diş Hekimliği Fakültesi’nde personel öncelikli randevu sistemi uygulamaya koyulmuştu.

Hasta Randevu Sisteminde üniversitede çalışan personel ve birinci derece akrabalarının yanı sıra EÜ’den emekli olmuş personel ve öğrenciler için öncelikli randevu alabilmeleri amacı ile genel poliklinikler için yüzde 20, özel poliklinikler için ise yüzde 10’luk bir kontenjan dilimi bulunuyor. Sisteme, Ege Üniversitesi Tek Şifre Giriş Sistemi (EgeSSO) ile ulaşılabilirken; çalışan personelin birinci derece yakınlarını sisteme tanımlaması gerekiyor.

Yayınlama: 08.12.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.