Göztepe’ye Bir Stoper Daha.. Forvete de Takviye

Göztepe’ye Bir Stoper Daha.. Forvete de Takviye
Yayınlama: 10.07.2018
A+
A-

Transfer sezonuna ayrılıklarla başlayan Göztepe dış transferde önceliği savunmaya verdi. Defans hattına  Arjantin Ligi takımlarından Velez Sarsfield’dan Fausto Grillo’yu renklerine bağlayan Ege temsilcisinin adresi yeniden Fransa oldu. 

Sarı-kırmızılı İzmir ekibi, daha önce de ilgilendikleri Fransız stoper Damien Da Silva için yeniden iletişime geçti. Takımın teknik patronu Bayram Bektaş’ın defans hattına bir takviye daha istemesi üzerine son olarak Caen forması giyen 30 yaşındaki stoperi yeniden gündemine aldı.

Daha önce Trabzonspor’la görüşen ve imza aşamasında anlaşma sağlayamaması nedeniyle gerçekleşmeyen transferinin ardından başarılı oyuncunun bonservisinin elinde olması nedeniyle farklı kulüplerin de ilgilendiği biliniyor.

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, transferle bizzat ilgilenirken futbolcunun menajeri ile pazarlıklar sürüyor. Göztepe Teknik Direktörü Bayram Bektaş’ın da Da Silva ile direkt görüşerek iknaya çalıştığı öğrenilirken, Göz-Göz hafta içinde transferi noktalayarak savunma hattı için yapılanmasını tamamlamak istiyor.

Forvet takviyesi için de çalışma sürüyor

Forvet bölgesinde elinde sadece Nabil Ghilas’ı bulunduran Göztepe, golcü takviyesi için de yoğun çaba harcıyor. Sarı-kırmızılılar, Uruguaylı Abel Hernandez’in takıma katılması için ufak pürüzleri gidermeye çalışırken forvet hattına bir transfer daha yapacak. Göztepe’nin bu konudaki tercihi ise yerli bir isim olacak.

Göz-Göz’ün yerli forvet hedefi için Galatasaraylı Sinan Gümüş yer alıyor. Göztepe yönetiminin Galatasaray’a kiralık teklifi yaptığı belirtildi.

Teknik Direktör Bayram Bektaş, 2 veya 3 transfer daha yapacaklarını belirtti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.