Hayvan hırsızları jandarmadan kaçamadı

AYDIN’IN SÖKE İLÇESİNDEN ÇALINAN BÜYÜKBAŞ HAYVAN JANDARMA TARAFINDAN KISA SÜREDE BULUNARAK SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ. OLAYLA İLGİLİ OLARAK 3 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI.

Hayvan hırsızları jandarmadan kaçamadı
Yayınlama: 06.10.2018
A+
A-

AYDIN (İHA) – Aydın’ın Söke ilçesinden çalınan büyükbaş hayvan jandarma tarafından kısa sürede bulunarak sahibine teslim edildi. Olayla ilgili olarak 3 şüpheli gözaltına alındı.

Ediinlen bilgiye göre; Aydın İl Jandarma Komutanlığı Asayiş ve Suç Araştırma Timlerince, Söke ilçesi Kisir Mahallesinde ikamet eden A. T. isimli şahsa ait bir adet büyükbaş hayvanın çalınması olayı ile ilgili yapılan çok yönlü araştırma sonucunda hayvanın Özbaşı Mahallesinde bir çiftlikte olduğu tespit edildi. Hayvan sahibi tarafından teşhis edilmesine müteakip sahibine teslim edildi.

Büyükbaş hayvanı çalan şüphelilerin yakalanması i.in titiz ve özverili bir operasyon gerçekleştiren jandarma ekipleri, şüpheliler E.B., T. P. ve M. Ç’yi araç içerisinde yakaladı. Araçta yapılan aramada bir adet bong düzeneği ve 0,28 gram kristal olduğu değerlendirilen madde ele geçirildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.