Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HD Kauçuk 2020 yılında yatırımlarına devam ediyor

Denizli’nin ve Türkiye’nin önde gelen otomotiv firmalarından HD Kauçuk; 2020 yılında körük üretim kapasitesini iki katına çıkarmayı hedefliyor.

Denizli’nin ve Türkiye’nin önde

Otomotiv sektöründe 1959 yılında İzmir’de faaliyetlerine başlayan HD Kauçuk, ağır vasıta ve treyler grubunda kauçuk ve metal bileşenli süspansiyon yedek parçaları üretiyor. 2011 yılında üretim tesislerini Denizli’ye taşıyarak faaliyetlerini gün geçtikçe arttıran HD Kauçuk ; 2019 yılındaki atılımlarına 2020 yılında da devam edecek.

HD Kauçuk; kauçuk ve metal bileşenli parçalar başta olmak üzere,  süspansiyon parçaları, süspansiyon  körükleri , 5. teker tamir takımları ve bir çok ürünle hizmet sağlıyor. Şirket üretimini sağladığı körükte ise 2020 yılında yeni hedefini belirledi. Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar içinde büyüme trendini hiç kaybetmeyen, her yıl yatırımlarını arttıran HD Kauçuk 2020 yılında da kurduğu otomasyonlu sistemler ve üretim takip yazılımı ile teknoloji alt yapısını güçlendirmeye devam ediyor.

EKREM ATEŞ:”EKONOMİK SIKINTILARIN, YATIRIMLAR VE BÜYÜME İLE GİDERİLECEĞİNE İNANIYORUZ”

HD Kauçuk CEO’su Ekrem Ateş 2020 yılı hedefleri hakkında,”HD Kauçuk olarak her yıl büyüme hedefimiz var. Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılara rağmen biz ekonomik sıkıntıların yatırımlarla, büyüme ile giderileceğine inanıyoruz. Bu kapsamda şirket olarak yatırımlarımızı arttırmaya, milli ekonomiye katkıda bulunmaya devam ediyoruz ve edeceğiz. Denizli’nin dünyaya açılan yüzü olmayı sürdüreceğiz. 2020 yılında hedeflediğimiz körük üretim kapasitesini iki katına çıkarma da bunun bir örneğidir”dedi.