Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

‘Hoca orada el mi var? diye sorunca gözaltına alındılar!

İzmir’in Torbalı ilçesinde oynanan BAL 10. grup mücadelesi’nde kendi evinde Yalovaspor’a mağlup olan Torbalıspor yöneticileri devre arasında ‘Hakeme orada el mi var?’ diye sorduğu gerekçesi ile gözaltına alınmak istendiği iddia edildi.

 İzmir'in Torbalı ilçesinde

İzmir’de oynana Bölgesele Amatör Ligi 10. grup maçında Torbalıspor kendi evinde Yalovaspor’a 4-0’lık skorla kaybetti. Maç esnasında polis ile yöneticiler arasında ‘Gözaltına alma’ polemiği yaşandı. Devre arasında Torbalıspor’un ilk ayrıda attığı golü elle oynama gerekçesi ile iptal eden hakeme yöneticiler “Hoca orada el mi var?” diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine tepki gösteren yöneticiler polisler tarafından tribünden gözaltına alınmak istendi. Bu esnada bir taraftarın tepki göstermesi üzerine taraftarı da gözaltına almak isteyen polislere bu kez taraftarlar engel oldu.

‘POLİSİN TUTUMU NEDENİYLE’ İSTİFA ETTİLER

Sezon başından bu yana verdikleri emeklerinin karşılığını soracaklarını bunun hakları olduğunu ifade eden yöneticiler gözaltına alınma çabasına karşı istifa ettiklerini açıkladılar. Gerekçenin ise ‘Polisin tutumu nedeniyle’ olduğunu belirttiler.

‘KAYMAKAMI VE YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ!’

Torbalıspor yöneticileri konu ile ilgili olarak “Sene başından beri harcadığımız para, çektiğimiz çile, verdiğimiz emeğe rağmen polisin bu tutumu nedeniyle istifa ediyoruz. Artık şehrimizde maç izleyemez hale geldik. Geçtiğimiz yıl başkanımız dahil onlarca taraftarımız hak mahrumiyeti aldı. Terörist değil yöneticiyiz. ‘Hakem orada el mi var?’ demek ne zamandan beri gözaltı gerekçesi. Kaymakamı ve yetkilileri göreve davet ediyoruz” açıklamasında bulundu.