Honaz Belediyesi’nden Bulancık Çayı’na Yeni Menfez

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, ilçenin Bulancık Çayı üzerinde yapımı devam eden köprü, menfez ve yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Honaz Belediyesi’nden Bulancık Çayı’na Yeni Menfez

Honaz Belediyesi tarafından ilçenin Kavakdibi Mevkiinde bulunan Bulancık Çayı üzerinde yapımı sürdürülen köprü, menfez ve yol çalışmalarını yerinde inceleyen Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, yıllardır bölgede çiftçilik yapan vatandaşlar için sıkıntı olan bu yerin yapımını tamamladıklarını belirtti. Başkan Kepenek, “Honaz ilçemiz için tarımsal üretimin önemi oldukça fazla. Mevsim olarak şu an cennet elması ve üzüm hasat zamanı. Üreticilerimiz Bulancık Çayı üzerinden bahçelerine, arazilerine zorlukla geçiyorlardı. Burası yıllarca ihmal edilmiş. Bu yol sıkıntılıydı. Bunu çözmek için köprü menfez yaptık. Belediyemizin tamamen kendi imkânlarıyla yapımını tamamladık. Çiftçilerimizin ihtiyacı olan çok önemli sorunları gidermeye çalışıyoruz. Bulancık Çayı üzerinde yapımını tamamladığımız 15 metre uzunluğunda ve 2 metre genişliğinde ki menfez köprü Honazımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Bölgede arazileri olan Hüseyin Top ve İsmet Yalçın adlı çiftçiler, gerçekleştirilen çalışma için memnuniyetlerini dile getirirken; “ Honaz Belediyemiz tarafından bölgemiz için önemli olan menfez köprü çalışması tamamlandı. Başta Honaz Belediye Başkanımıza ve ekibine, emeği geçen herkese bu önemli sorunumuzu çözdükleri için kendilerine teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz” dediler.

Yayınlama: 08.10.2021
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.