Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Honaz ve Babadağ’da Farklar Değişti, Kazananlar Değişmedi

31 Mart yerel seçiminin ardından sonucuna Denizli’de AK Parti tarafından Babadağ ve Honaz ilçelerinde sonuçlara itiraz edilmişti. CHP Honaz adayı Yüksel Kepenek’in 8 oy farkla, CHP Babadağ adayı Ali Atlı’nın 17 oy farkla kazandığı seçimlerde yeniden sayım sonrası farklar değişse de kazananlar değişmedi.

31 Mart yerel seçiminin

15 OY FARKLA ATLI

31 Mart yerel seçimlerinde Denizli’de sonuçlara itiraz edilen ilçelerden biri Babadağ oldu. Seçimi 17 oy farkla resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazanan CHP adayı Ali Atlı olurken, AK Parti tarafından itiraz geldi. Yapılan yeni sayımda fark 15 oya düşse de Atlı Babadağ’ın yeni belediye başkanı oldu.

SANCAR VE YÖNETİCİLER YALNIZ BIRAKMADI

Ali Atlı’yı yaşanan süreçte CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, il ve ilçe yönetimi üyeleri yalnız bırakmadı. Sonucun Atlı lehine çıkmasının ardından CHP’liler kazandıklarını sosyal medya üzerinden attıkları fotoğrafla duyurdular.



Bu ilçelerden biri olan Honaz’da seçim için kurulan 80 sandık AK Parti Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu aleyhine sonuçlanmıştı. İlçenin yeni belediye başkanı Yüksel Kepenek olurken AK Parti’den seçim sonuçlarına itiraz geldi. 22 bin 602 seçmenin bulunduğu ilçede oyların %49.4’ü Millet İttifakı’nın CHP’li adayı Yüksel Kepenek’e, %49.3’ü ise Turgut Devecioğlu’na çıkmıştı.

Yüksel Kepenek

KAZANAN YİNE KEPENEK

Turgut Devecioğlu ve Yüksel Kepenek için kullanılan oyların farkının 8 olması seçmenleri büyük bir merak içerisinde ilçe seçim kurulunun önünde bekletti.  Yapılan yeni sayımda oy farkı 3’e düşse de sonuç değişmedi. CHP’nin adayı Yüksel Kepenek Honaz’ın yeni belediye başkanı oldu.

İŞTE SONUÇLAR

HABER:ORAL CAN TATAR