Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Horoz Adana’da Zorlandı.. Liderliği Altın 3 Puanla Taçlandırdı!

Abalı Denizlispor, Spor Toto 1.Lig’in 28. Haftasında Adanaspor’a konuk oldu. İki defa geriye düşen Horoz, ve 89. Dakikada öne geçmeyi başaran Horoz, son dakikalarda Kehinde’nin sebebiyet verdiği penaltı ile beraberliğe razı iken, Burak’ın son dakikada attığı gol ile 3 puanı zor da olsa almayı başardı.

Abalı Denizlispor, Spor Toto

Şampiyonluk yarışında kritik dönemeçlere giren, Abalı Denizlispor, 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda Adanaspor’a konuk oldu. Abalı Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, kritik deplasmana Stachowiak, Apleren,  Oğuz, Burak Altıparmak, Kerem Can, Abdülkerim, Ziya, Aissati, Recep Niyaz, Mbamba, Mehmet Akyüz ilk 11 ile saha çıktı. İlk yarıda etkili bir oyun ortaya koyamayan her iki takımın mücadelesinde gol çıkmayınca ilk yarı 0-0 sona erdi. 44. Dakikada Alperen’in sakatlanması üzerine Furkan Şeker oyuna dahil oldu.

Adana’da oynanan mücadelenin ikinci yarısı golle başladı. İkinci yarıya baskılı başlayan Adanaspor aradığı golü 50. Dakikada Kone ile buldu. 1-0 Geriye düşen Horoz’da 56. Dakikada Mbamba’nın yerine Burak Çalık dahil oldu. Golden etkili oynamaya başlayan Denizlispor, Recep’in kafasından bulduğu gol ile 59. Dakikada beraberliği yakaladı. 1-1 İki takımın etkili oynadığı ikinci yarıda Adanaspor, 69.dakikada Furkan Özçal’ın golüyle yeniden öne geçti. Maçta ikinci kez geriye düşen Horoz’da Teknik Direktör İldiz, golden 5 dakika sonra Burak Altıparmak yerine Kehinde’yi oyuna aldı. Oyuna giren Kehinde, oyuna girer girmez kullanılan serbest vuruşta kafayı vurdu ve skoru yeniden eşitledi. 2-2 Golden sonra Kehinde’nin sevinmemesi gözlerden kaçmadı.

Nijeryalının bu tavrının hocaya bir mesaj vermek istediği şeklinde yorumlandı. Bu golden sonra etkisini arttırmaya başlayan Abalı Denizlispor, 3 puan ısrarını 89. Dakikada Recep Niyaz’ın kafa vuruşu ile bulduğu golle gösterdi.2-3. İki kez geriye düşen Horoz, son dakikalarda öne geçse de duraklama dakikalarında Kehinde’nin sebebiyet verdiği penaltı atışı gole çeviren Hakan Barış, duraklama dakikalarında skoru eşitleyen isim oldu. 3-3.

Golden kısa süre sonra Hakan Barış’ın Kerem ile kavgası sonrası ikinci sarıdan kırmızı gördü. Tam her şey bitti derken 90+9’uncu dakikada kullanılan serbest vuruşta havalanan topu Ziya kale sahasına doğru indirdi. Karambolde kalan topu Burak Çalık tek vuruşla ağlara gönderdi 3-4.

Horoz, bu golle hem 3 puanı hem maç fazlası ile geri verdiği liderliği Gençlerbirliği’nden geri aldı.