Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Horoz, Bolu’dan 1 puan çıkardı

Denizlispor, TFF 1. Lig 8. hafta mücadelesinde konuk olduğu Boluspor deplasmanından 0-0’lık eşitlile 1 puan çıkardı. Yeşil siyahlılarda Adam Stackhowiak’ın performansı dikkat çekti. Denizlispor 2 maç üst üste aldığı malubiyetlerin ardından puanla tanıştı.

Denizlispor, TFF 1. Lig

TFF 1. Lig 8. hafa mücadelesinde Denizlispor bugün saat 13:30’da Bolu Atatürk Stadı’nda başlayan mücadelede Boluspor ile karşılaştı. Maçta Oğuzhan Çakır düdük çaldı.

İLK YARIDA KALECİLER GOLE İZİN VERMEDİ

Mücadelenin ilk yarısında Denizlispor Ömer Şişmanoğlu ve Muğdat Çelik ile Boluspor ise Eray Ataseve, Bregu ve Roshi ile gole yaklaştı. Gol pozisyonlardında yeşil siyahlılarda Stackhowiak, Boluspor’da Selmani topun ağlarla buluşmasına izin vermedi. Takımlar soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gitti.

STACKHOWİAK GOLE İZİN VERMEDİ

Mücadelenin ikinci yarısında Boluspor’da Bregu ve Roshi’nin bulduğu net fırsatlarda Stackhowiak yine kalesinde devleşerek gole izin vermedi. Mücadelenin kalan dakikalarında gol sesi çıkmazken maç 0-0’lık eşitlikle sona erdi.

Denizlispor bu beraberlikle ligde puanını 7’ye çıkarırken milli aranın ardından 9. haftada evinde Balıkesirspor ile karşılaşacak.