Horoz, Galatasaray’ın 7 sezonluk istatistiğine son verdi!

Yukatel Denizlispor, Galatasaray’ın 7 sezondur koruduğu lige yenilmeden başlama istatistiğine aldığı 2-0 galibiyetle son verdi.

Horoz, Galatasaray’ın 7 sezonluk istatistiğine son verdi!
Yayınlama: 18.08.2019
A+
A-

Spor Toto Süper Lig’e 9 yıl sonra geri dönen ve son şampiyon Galatasaray’ı iyi bir oyunla 2-0 mağlup eden Denizlispor, spor camiasından övgü topladı. Yeşil Siyahlı ekip, 7 sezondur lige mağlubiyet almadan başlama başarısı gösteren son şampiyon Galatasaray’ın 7 sezonluk yenilmezlik istatistiğine de son vermiş oldu. Alınan galibiyetin ardından Türkiye’de en çok konuşulan takım olan Yukatel Denizlispor, sosyal medyaya da adeta damgasını vurdu. Spor camiasında Galatasaray galibiyeti ile dikkatli çeken Denizlispor’a Televizyon yorumcuları hem kadro kurulumuna, hem oyuna hem de taraftarların ilgisine övgüler diziyor. Yorumcuların Denizlispor’a ortak tavsiyesi ile lig başlangıcında son şampiyon karşısında alınan muhteşem galibiyet nedeniyle fazla havaya girilmemesi gerektiği yönünde oldu. En çok dikkat çeken isimler ise Recep Niyaz, Rodallega, Murawski, Barrow ve Bergdich oldu.

RECEP NİYAZ BU LİGE DAMGASINI VURUR!

Ünlü televizyon yorumcusu, Fenerbahçe efsanesi ve Denizlispor efsanesi Ercüment Dilmen’in kardeşi Rıdvan Dilmen, Galatasaray maçı için yaptığı Denizlispor değerlendirmesinde Recep Niyaz’a övgüler dizdi. Dilmen, Türkiye Ligi standartlarında bir maç başladı. UEFA Süper Kupa’da toplam 3 dakika uzatma oldu, bizde daha Bismillah 5 dakika uzatma. Kalite farkı ortaya çıkıyor. Penaltı pozisyonu maçın hakemin görüş alanında. Abdülkadir Bitigen görmesi gerekeni görmedi ve büyük ihtimalle 3-4 hafta ceza alacak. Recep Niyaz bu sezona damga vurur.’ ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.