Horoz hem galibiyete hem de gole hasret kaldı!

9 yıl aradan sonra Süper Lig’e süper bir başlangıçta dönen Horoz, 4 haftadır galibiyete hasret kaldı. son 4 haftada galibiyet alamayan Yukatel Denizlispor, rakip kaleye ise sadece bir gol bırakabildi.

Horoz hem galibiyete hem de gole hasret kaldı!

Sezona kendi evinde 2-0’lık Galatasaray mağlubiyeti ile başlayan Yukatel Denizlispor, 2.hafta da Antalyaspor deplasmanından 2-0’lık galibiyetle dönerek iki de iki yapmayı başarmıştı. Ardı ardına gelen iki galibiyetin ardından son 4 haftada 3 puan ile tanışamadı. İzmir’de göztepe deplasmanında başlayan puan kayıpları iç sahada Konyaspor mağlubiyeti ardından deplasmanda Kayserispor ile 1-1’lik beraberliğin ardından dün Kasımpaşa ile oynanan 6.hafta mücadelesinde 1-0’lık skorla kaybederek son 4 haftada toplamda 10 puan kaybı yaşadı.

GALATASARAY’I YENDİ SONRA 2 MAÇI KAYBETTİ

Ligin ilk haftasında Galatasaray’ı konuk eden Horoz, 2-0’lık galibiyet ile sezona flaş bir başlangıç yapmıştı. Sonraki oynadığı 2 saha maçında gol dahi atamayan Horoz’un iç sahada oynadığı maç karnesi de çok parlak değil. 4.hafta maçında Konyaspor’a 1-0, ve 6.hafta maçında Kasımpaşa’ya 1-0 mağlup olan Yukatel Denizlispor, 6 haftada aldığı mağlubiyetlerin ikisini de kendi evinde almış oldu.

HOROZ’DA GOL SORUNU

Süper Lig’de ilk 2 hafta 2’şer golle rakiplerini mağlup eden Horoz, sonraki 4 haftada rakip kaleye sadece 1 gol atabildi. Göztepe ile 0-0 kalan Horoz, Konya ve Kasımpaşa maçında girilen bir çok pozisyona rağmen sonuca gidemedi ve kaybetti. son 4 maçta sadece Kayserispor deplasmanında ceza sahası dışından Murawski’nin attığı gol dışında Yukatel Denizlispor’da gole ulaşan bir başka isim olmadı. Haftaiçi Hacettepe ile oynana kupa maçında ise Horoz 4 gol kaydetmişti. ilk 5 haftayı ilk 5’te tamamlayan Denizlispor, Kasımpaşa mağlubiyeti ile dün itibari ile 8 puan ile 7.sırada yer aldı.

Haber: Serkan ÖZKURT

Yayınlama: 29.09.2019
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.