Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Horoz, şampiyonla berabere kalarak ligde kalmayı garantiledi!

Altaş Denizlispor, şampiyon Ümraniyespor ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak, sezonun bitimine 1 hafta kala ligde kalmayı garantiledi. Son hafta öncesinde yeşil siyahlılar puanını 46’ya çıkararak düşme hattıyla arasında 5 puanlık fark açtı. Balıkesirspor’un ardından lige veda eden takımlar ise Menemenspor, Bursaspor ve Kocaelispor oldu.

Altaş Denizlispor, şampiyon Ümraniyespor

Spor Toto 1. Lig 37. haftasında Altaş Denizlispor, bugün saat 16:00’da başlayan mücadelede Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı’nda Ümraniyespor ile karşılaştı. Mücadelede Ali Palabıyık düdük çaldı.

DENİZLİSPOR PENALTIDAN YARARLANAMADI

Mücadelenin ilk yarısının ilk 15 dakikasında Denizlispor İlhan Depe, Ümraniyespor Hasic ile gole yaklaştı. Maçta 19’ncu dakikaka Denizlispor, Mustafa Eser’in topa elle müdahalesi sonucu penaltı kazandı. Yeşil siyahlılarda topun başına geçen Gökhan Süzen’in sol köşeye gönderdiği topta Orkun iyi uzanarakgole izin vermedi.

NET POZİSYONLARDA GOL ÇIKMADI

İkin yarının başında iki takımda gole çok yaklaştı. Ümraniyespor atağında Yacine Bammou’nun arka direkteki kafa vuruşunda Abdülkadir gole izin vermedi. 52’nci dakikada ise İlhan Depe’nin ortasında Bekir’in arka direkteki kafa vuruşunda Orkun golü önledi. Dönen top yeniden Bekir’in önünde kaldı. Bekir yakın mesafeden vuruşunda yine Orkun’u geçemedi. 70’nci dakikada Denizlispor’da bu sefer İlhan Depe net fırsattan yararlanamadı. İlhan’ın şutunda Orkun yine topun çizgiyi geçmesine izin vermedi. Mücadelenin kalan dakikaları düşük tempoda geçti takımlar sahadan 0-0’lık eşitlile ayrıldı.

Denizlispor bu beraberlikle sezonun bitimine 1 hafta kala puanını 46’ya çıkardı. Yeşil siyahlılar bu sonuçla ligde kalmayı garantiledi. Ümraniyespor ise puanını 67’ye çıkardı.

LİGE VEDA EDEN SON TAKIMLAR BELLİ OLDU

Balıkesirspor’un ardından lige veda eden takımlar ise Menemenspor, Bursaspor ve Kocaelispor oldu.

İŞTE PUAN DURUMU