Horoz’da Alacak-Verecek Davası!

Spor Toto 1. Lig’i şampiyon olarak tamamlayan ve Süper Lig’e yükselen Denizlispor’da futbolcuların ödemeleri konusunda sorunlar yaşanıyor. Futbolcular başta Kaptan Mehmet Akyüz olmak üzere kulübe ihtar çekti. Yaşanan bu olaylar ise yeni değil, geçmişi var.

Horoz’da Alacak-Verecek Davası!
Yayınlama: 12.06.2019
A+
A-

Denizlispor bir yandan Süper Lig’de yarışacağı yeni sezon planlaması için uğraşırken kulüp geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan futbolcuların alacakları ile uğraşıyor. Denizlispor’da birçok oyuncu kulübe alacakları nedeniyle ihtar çekerken bu oyunculardan birinin ‘taraftarın sevgilisi’ komundaki Kaptan Mehmet Akyüz olması durumu kaotik hale getirdi.

28 MAYIS’TA DUYURMUŞTUK

Denizlispor ile sözleşme yenileyen Keremcan Akyüz ile ilk gerçekleştirilen görüşmede anlaşma sağlanamaması üzerine hazırladığımız 28 Mayıs tarihli ‘Denizlispor’da Ayrılık’ haberinde bahsettiğimi Mehmet Akyüz’ün ihtar konusu Denizlispor yönetim kurulu tarafından 10 Haziran’da gerçekleştirilen basın toplantısında Başkan Çetin tarafından açıklandı. 28 Mayıs tarihli haberimizde şu bilgilere yer vermiştik;”Takım kaptanı Mehmet Akyüz’ün alacaklarına karşılık bonservisini alarak takımdan ayrılacağı yönünde iddialar da gündemde.. 2018 Ocak transfer döneminde takıma katılan Mehmet Akyüz ilk sezonunda gösterdiği performansla takımın ligde kalmasında en önemli performanslardan birini göstermişti. Kaptan Akyüz bu sezon elde edilen şampiyonlukta ise 15 gol 6 asistlik performans sergiledi”

Peki Başka oyuncular var mı?

Denizlispor’da birçok oyuncu kulübe alacakları için ihtar çekti. Bu oyunculardan bazıları bunu sezon içinde gerçekleştirdi. 27 Mayıs tarihli ‘Denizlispor 3 Futbolcu Alacakları Nedeniyle TFF’ye Başvurdu’ haberimizde Furkan Şeker, Gökhan Süzen ve Deniz Vural’ın isyan bayrağını ilk çeken isimler olduğunu duyurmuştuk. Bu oyuncuların şikayetlerini sezonun bitmeden 3 ay önce yaptığı öğrenildi.

İcraya Veren Futbolcu Kim?

Denizlispor’a ilamsız icra takibi başlatan oyuncunun Deniz Vural olduğu iddia edildi. Ancak Vural’ın konudan haberdar olmadığı avukatının şahsi başvurusu olduğu edinilen bilgiler arasında.. Başkan Ali Çetin konu ile ilgili,”Birisi de ilamsız icra takibi başlatmış. Yazık. Günah. Bu son güne kadar forma giyen bir arkadaşımız. Duyacaksınız zaten yakında. Günah yani . İnsan bunlara üzülüyor tabi ki”demişti.

HABER:ORAL CAN TATAR

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.