Horoz’da Bakary Sako transferi iptal oldu!

Yukatel Denizlispor, pazar günü açıkladığı Bakary Sako transferi iptal oldu. Kulüpten yapılan açıklamada oyuncu ile mali konularda anlaşılamaması nedeniyle iptal olduğu ifade edildi.

Horoz’da Bakary Sako transferi iptal oldu!
Yayınlama: 01.08.2019
A+
A-

Yukatel Denizlispor, twitter hesabından geçtiğimiz hafta uçak emojisi ile transfer sinyali vermiş, bu sinyalin pazar günü resmi twitter hesabından paylaşılan video ile Bakary Sako için olduğu anlaşılmıştı. Horoz ile masaya oturmak için Denizli’ye gelen Bakary Sako ile ilgili bu kulüpten açıklama geldi. Yeşil siyahlı ekibin iki gün önce kente getirdiği Malili futbolcunun kentteki özel bir hastanede sağlık testine sokulduğu ve oyuncunun sol ayak bileğinde parçalı kırığa bağlı platinlerin bulunduğu tespit edildiği belirtildi.

Kulüpten yapılan açıklama; 

Son olarak İngiltere Premier Lig takımlarından Crystal Palace’de forma giyen futbolcu Bakary Sako ile Kulübümüz arasında, geçtiğimiz hafta anlaşmasına varılmış ve bu bilgi Kulübümüzden yapılan resmi açıklama ile duyurulmuştu. Futbolcu Denizli’ye gelmiş ancak Denizli’de hem futbolcu hem de menajeri ile yapılan görüşmelerde mali konularda uzlaşma sağlanamadığından transferden vazgeçilmiştir.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.