Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Horoz’da Hangi Futbolculara Teklif Geldi?

Ara transfer döneminin yaklaşması ile birlikte Denizlispor’da hareketlilikler yaşanıyor. Teknik direktör İldiz’in takviye isteğini yerine getirmeye çalışan yönetim, futbolcularına yapılan gayri resmi tekliflerin de önüne geçmeye çalışıyor.

Ara transfer döneminin yaklaşması

Denizlispor’da dün basına yansıyan Kaptan Mehmet Akyüz, Burak Çalık ve İsmail Aissati’nin kulübün alacaklarını ödemediği iddiasıyla ihtarname gönderdiği haberleri yansımıştı. Haberlerle ilgili hem bahsi geçen futbolculardan hem de kulüpten açıklama gelmişti. Futbolcular ve kulüp ihtarname iddiasının gerçek dışı olduğunu belirtmişler ve hedefin şampiyonluk olduğunu ifade eden paylaşımlarda bulunmuşlardı. Fakat Denizlispor kulübü sadece bu yalan haberlerle ilgili değil, aynı zamanda başka kulüplerden oyuncularına gelen teklifler ile ilgili de bir demece yer verdi. Denizlispor kulübünde yapılan açıklamanın son kısmında;

Öte yandan futbolcularımıza yapılan transfer teklifleri ile ilgili yönetim kurulumuzun tavrı çok net olup, sözleşmesi devam eden bir futbolcumuzun transferi ile ilgili muhattabın Denizlispor Yönetim Kurulu olduğu bilinmelidir. Tüm kulüpleri bu etik kurallara uymaya davet ediyoruz.

ifadelerine yer verildi.

HOROZ’DA HANGİ FUTBOLCULARA TEKLİF VAR?

Dün yapılan bu açıklamanın ardından Denizlispor’da hangi futbolculara teklif var? sorularını akla geldi. Ligin ilk devresinde takım halinde ciddi bir performans gösteren Horoz’da özellikle Mehmet Akyüz ve Burak Çalık performansları ile ön plana çıktı. Akyüz ve Çalık’a Spor Toto 1.lig ve Süper Lig ekiplerinden teklifler olabileceği ifade ediliyor. Aynı zamanda sezon başında takıma geri dönen ve ilk devre orta sahada takıma verdiği katkı ile göz dolduran Recep Niyaz’ın da bazı kulüplerin radarına girdiği iddia ediliyor. Fakat bu 3 oyuncunun da Denizlispor’da kalmak istediği ve sezon sonunda ipi göğüslemek istedikleri biliniyor.

YÖNETİM BU TEKLİFLERE NASIL BAKIYOR?

Konu ile ilgili yapılan resmi açıklamanın ardından Denizlispor20.com’a konuşan Denizlispor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat yapılan tekliflerin etik değerlerine aykırı olduğunu belirterek, “Bazı kulüpler bizim futbolcularımızın kafasını karıştırmak ve performansını düşürmeye yönelik eylemler içine girmiştir. Gayri resmi olarak teklifler gidiyor. Sözleşmesi bizde devam eden bir futbolcuya böyle tekliflerin gitmesinde iyi niyet aramıyoruz. Çünkü adres Denizlispor kulübü ve yönetimidir. Muhatabı bizleriz. Böyle bir teklif gelecekse Denizlispor Kulübü’ne gelmelidir. Şampiyonluğa giden Denizlispor için oynadıkları bu oyun da tutmayacaktır” ifadelerini kullandı.

HOROZ HANGİ İSİMLERE TEKLİF GÖTÜRDÜ?

Ara transfer döneminin yeni yıl ile birlikte başlamasının ardından Denizlispor’da hareketlilik yaşanması bekleniyor. Emenike ile telefonda görüştüğünü ifade eden teknik Direktör İldiz, kulübün maddi olarak bu transferi karşılayamayacağını ifade etmişti. Ancak Emenike’nin geçtiğimiz sezon Olympiakos’tan ayrıldıktan sonra herhangi bir kulüp bulamaması nedeniyle, yeniden kendini kanıtlamak için eski hocası Yücel İldiz ile maddi açıdan düşük bir miktarla yarım sezonluk bir imza atabileceği konuşluyor. Aynı zamanda Süper Lig ekiplerinden Alanyasporlu futbolcu Mbilla Etame ile görüştüklerini belirten Teknik Direktör İldiz, takıma en az 2 takviye istiyor.

Haber: Serkan ÖZKURT